Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og dygtig kok, cater, ernæringsassistent eller lignende til køkkenet på Lions Kollegiet, Center for Erhvervet Hjerneskade

Har du lyst til at tilberede god hverdagsmad og skabe madglæde hos beboere og brugere med erhvervet hjerneskade? Vil du være med til at løfte og videreudvikle vores madtilbud, så det imødekommer beboernes mange forskelligartede behov?

Dine arbejdsopgaver er alle relateret til produktion af maden til vores beboerafdelinger og til vores café. Det betyder, at du skal tage del i det daglige arbejde i hele køkkenet.

Derudover skal du have lyst til at udvikle menuplaner, herunder nytænke vores salater og sammensætte diæter/tilpasset kost til beboere med dysfagi eller andre kostrelaterede udfordringer. Du kommer også til at samarbejde med personalet på beboerafdelingerne om at finde de bedst mulige måltidsløsninger for beboerne.

Vi forventer, at du

  • er en dygtig madhåndværker
  • har ambitioner om at lave sund, velsmagende og klimavenlig mad
  • har lyst til at engagere dig i beboernes madbehov og ønsker
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret og er fleksibel

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling, læring og ansvar. Vores vision er at lave hjemmelavet, god og velsmagende hverdagsmad og så vidt muligt undgå madspild. Vi er åbne for inspiration og nytænkning, og du vil få mulighed for at eksperimentere med nye retter og sammensætninger.

Vi er stolte af vores økologiske spisemærke i sølv og ser frem til at arbejde med og implementere Københavns Kommunes Mad- og Måltidsstrategi i de kommende år. Vi har desuden udviklet pop up-arrangementer i en tværfaglig indsats som fx Smagens Dag, som er for beboere, pårørende og medarbejdere i fællesskab.

Vi har løbende fokus på at bevare det gode arbejdsmiljø og styrke vores holdånd, og vi hjælper hinanden med at få det daglige arbejde til at gå op.

Hvis du vil være med i vores køkkenteam på Lions Kollegiet, så send os en motiveret ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Dit arbejdssted vil være Lions Kollegiet, Tuborgvej, 2450 København NV. Lions kollegiet er et bo-, aktivitets- og rehabiliteringstilbud til voksne med kompleks erhvervet hjerneskade. Du kan læse mere om Lions Kollegiet på lionskollegiet.kk.dk.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. april 2020. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt fra kl. 7.00-14.30, men aften-, weekend- og helligdagsvagter forekommer.

Mere information
Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Eva Dybelund på 3531 9077 eller 2369 0154.

Søg via nedenstående link senest fredag den 21. februar 2020
Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.