Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rosenlunden søger 1. marts 2020 eller hurtigst muligt herefter. En social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper i dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.
Rosenlunden søger social- og sundhedsassistent eller en social og sundhedshjælper, som kan være kontaktperson og indgå i et tæt teamsamarbejde med 2 assistenter og øvrige medarbejdere på Rosenlunden.   Arbejdstid: 30 timer ugentlig, fortrinsvis dagvagt og med weekend vagt hver 3. weekend.

Vi søger en medarbejder som kan passe ind i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er fokus på beboeren og hvor medarbejderne har en positiv livsindstilling, høj faglighed, stor ansvarlighed og engagement.

På Rosenlunden sættes trivsel og et godt arbejdsmiljø meget højt, ligesom læringsmiljøet udvikles i et team, med planlagte møder hver 14.dag.  Mødevirksomhed og undervisning lokalt er systematisk planlagt ½ år frem. Vi arbejder på at Rosenlunden er en af kommunens bedste arbejdspladser.

Ligeledes har vi en vision om at Rosenlunden, er et hjem, hvor ældre gerne vil bo, hvor det er rart at være og leve sit liv. Hvor man føler sig velkommen og hvor der er rig mulighed for socialt samvær og hyggelige aktiviteter.
Rosenlunden består af 20 plejeboliger og 28 ældreboliger. Der er i alt ca. 40-50 medarbejder ansat ved Rosenlunden. Der er et velfungerende køkken tilknyttet stedet, ligesom der er en meget aktiv beboervennekreds omkring hjemmet.Du er velkommen til at ringe for at høre nærmere på tlf. 99742323, henvendelse Karen Bak, eller direkte på mobil 24 88 00 64.

Send din ansøgning til Rosenlunden, Lunden 1, 6940 Lem st. att. Enhedsleder Karen Bak, senest den 21. februar 2020. Der vil være ansættelses samtaler i uge 9
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.