Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG - Klinisk psykolog til "Enheden for Overvægtige Børn og Unge ", Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus

Da vi ønsker at udvide kredsen af ansøgere genopslås stillingen på ny.

Vi søger en klinisk psykolog (30-37 timer ugentligt) til ”Enheden for Overvægtige Børn og Unge ”, Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus.

Har du lyst til at være en del af et Team med høj faglig udvikling, godt arbejdsmiljø og fokus på tværfaglighed, så er Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus det rette for dig.

Børne- og Ungeafdelingen på Holbæk Sygehus udreder og behandler børn og unge op til 20 år, med mange forskellige sygdomme.

Afdelingen har ansat to kliniske psykologer, hvor den ene arbejder med børn og unge med svær overvægt og deres familier, mens den anden dækker børn, unge og familier inden for almen pædiatri.

Enheden for Overvægtige Børn og Unge er en velfungerende enhed, med fokus på tværfaglighed, videnskabelighed og empati for en udsat patientgruppe. Enheden har månedlig teammøde samt ugentlige behandlermøder. Derudover er der tilknyttet en forskningsenhed.

Den kliniske psykolog skal primært fokusere på ambulant behandling af børn og unge med svær overvægt, men der vil også være arbejde med børn og unge i grupper, i samarbejde med anden faggruppe.

Vi ønsker en kollega der er

  • Uddannet klinisk psykolog
  • Har erfaring og evner i at arbejde med børn, unge og deres familier
  • Har lyst til at arbejde med og/eller har erfaring med børn og unge med svær overvægt eller anden sygdom
  • Har lyst og evner til at være en del af en tværfaglig behandlergruppe
  • Kan arbejde selvstændigt og klare skiftende arbejdspres

Vi tilbyder

  • En velfungerende arbejdsplads, med fokus på dialog og trivsel
  • Faglig og personlig udvikling
  • God oplæring og løbende kollegial sparring
  • Indflydelse på planlægning af det daglige arbejde
  • At være en del af et tværfagligt team med høj faglig standard

Organisation

De kliniske psykologer er ansat i Børne- og Ungeafdelingen på Holbæk Sygehus i Region Sjælland og referer til den ledende overlæge Annie Ellermann.

Løn ifølge gældende overenskomst. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest. Der tages referencer ved ansættelse.

Yderligere oplysninger kan fås hos Klinisk psykolog Lene Renée, 59 48 42 07 efter kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler: Tirsdag den 25. februar

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.