Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsyningstilsynet søger teamleder, som kan gøre en forskel i en spændende sektor

Er du ambitiøs på energisektorens vegne, og har du lyst til at bidrage med faglig sparring og koordinering i en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive teamleder for vores nye team inden for tilsyn og regulering af fjernvarmesektoren.

Spændende rolle i et økonomisk team

Som teamleder i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø og et arbejde med mening. Vores fokus er tilsyn og regulering af de danske fjernvarmeselskabers priser, omkostninger og tariffer med udgangspunkt i varmeforsyningsloven. Dine opgaver er faglig økonomisk sparring til kollegaer og teammedlemmer om økonomiske aspekter i tilsynsarbejdet. Du deltager også i fordeling og prioritering af centerets opgaver, og endelig bidrager du selv ved tilsyns- og kontrolprojekter samt ved forberedelse af større afgørelser. Du skal samarbejde med andre myndigheder om udvikling af reguleringen og have dialog med fjernvarmebranchen og andre interessenter.

Du bliver teamleder for et nyt team på 5-6 dygtige økonomer, hvor to dage ikke er ens. Teamet er en del af Center for Varme i en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer.

Stærke faglige kompetencer

Du er uddannet cand.polit., cand.oecon., cand. merc. eller lignende med stærke projektleder- og analysekompetencer. Du har erfaring med tilsyn/regulering af virksomheder eller fra arbejde i energisektoren. Du kan lide at give faglig feedback, og du har fokus på at nå fælles mål. Du evner at tænke kritisk, have fokus på detaljen, men kan samtidig se og prioritere på tværs. Du kan lide at arbejde med projekter og i teams, og du trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik og med tæt kontakt til energisektoren og interesseorganisationer.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I Forsyningstilsynet skaber vi rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. Vi bor i flotte istandsatte lokaler i Frederiksværk.

Du bliver ansat som special- eller chefkonsulent og bliver en del af en organisation med en flad struktur. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 16. februar 2020.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christian Parbøl på cp@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 4317.

I forbindelse med rekrutteringen vil der kunne indgå personlighedstest samt evt. en faglig case.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.