Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vagtcentralassistent

Er du professionel til fingerspidserne, og har du lyst til at være en del af et team der arbejder målrettet med udvikling og kvalitetssikring af en af landets største kommunale vagtcentraler?
Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor dagene sjældent ligner hinanden? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores vagtcentral / operationscenter.

TrekantBrand er et af landets største redningsberedskaber, der dagligt skaber tryghed for ca. 370.000 borgere, samt en lang række store virksomheder herunder landets største koncentration af risikovirksomheder. TrekantBrand råder over 20 brandstationer, hvoraf de tre er fuldtidsbemandet. Med ca. 3000 årlige udrykninger, samt en lang række kommunale opgaver, er vagtcentralen ved TrekantBrand en af landets største kommunale vagtcentraler og er fortsat i vækst.

Med vedtagelsen af den seneste risikobaserede dimensionering blev vagtcentralen styrket med et operationscenter, der har til opgave at sikre den kontinuerlige robusthed i beredskabet, samt koordinere de enkelte indsatser. Vagtcentralen er således kernen i disponering og koordineringen af såvel de daglige indsatser, samt de større og ekstraordinære hændelser.

Om stillingen
Som vagtcentralassistent er du sammen med dine kollegaer omdrejningspunktet for at sikre den daglige drift, hvad end det drejer sig om disponering af beredskabet eller kundebetjening i forbindelse med en af de mange kommunale opgaver, vagtcentralen løser. Vagtcentralen er bemandet med to vagtcentralassistenter døgnet rundt.


 Dine primære arbejdsopgaver bliver:
• Alarmbehandling (112-alarmer, automatiske brandalarmer, tyverialarmer, nødkald mv.)
• Kunde- og telefonbetjening
• Vedligeholdelse af kundedata og interne planer
• Udvikling af arbejdsprocesser

Din profil
Vi forestiller os at:
• Du er fleksibel og har lyst til skiftende arbejdstider
• Du har lyst til at gå forrest og sikre en høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om den daglige drift på vagtcentralen, eller en af de mange udviklingsopgaver der også løses.
• Du er god til at inddrage og involvere dine medkollegaer i opgaveløsningen, og du trives med at have mange bolde i luften på en gang
• Du er resultatorienteret og lader dig ikke slå ud af lidt modgang
• Du formår at kommunikere professionelt og serviceminded med såvel kunder som kollegaer

Dine kompetencer
Vi forestiller os at:
• Du er handlekraftig og formår at have et stort overblik i selv komplekse og pressede situationer
• Du har et kendskab til og flair for it og det er et plus, hvis du i forvejen har kendskab til Interview vagtcentralsoftware fra Innovative, eller lignende systemer.
• Det er en fordel, hvis du har kendskab til planlægningssystemer og andre operative styringssystemer som Order Group Assign, Fire Service Rota mv.
• Du har erfaring fra en lignende stilling ved et beredskab, eller en anden beredskabsfaglig aktør.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er indplaceret på vagtcentralepersonale niveau, efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret og vil gerne høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Operativ chef Casper Bøge Christensen på telefon 30 70 29 85, mail casper.christensen@trekantbrand.dk

Ansøgningsfristen er den 16. februar 2020. Vi forventer at holde samtaler i uge 8/2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.