Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev

Er du en af Helsingør Kommunes fire nye superelever?

Vi søger fire nye kontorelever til 1. september 2020. I Helsingør Kommune skal vores kontorelever vælge det område, hvor de ønsker at være i deres elevtid.

Fire forskellige linjer:

Økonomi
Du vil blive økonomielev med fokus på budget og regnskab og få færdigheder indenfor budgetanalyser, regnskabsafslutning og budgetopfølgning. Du vil derudover få kendskab til budgetprocedure og det kommunale regnskab. Vi lægger vægt på, at du har interesse for Excel og Word, da det er en stor del af hverdagen. Du behøver ikke at kunne systemerne på forhånd, da vi lærer dig op.

Borgerrettet
Du får en hverdag, hvor du er i kontakt med mange af kommunens borgere, når de har brug for rådgivning - ligesom du vil indgå i den daglige sagsbehandling. Du motiveres af en travl hverdag og kombinationen af sagsbehandling og en meget udadvendt funktion, hvor du i løbet af en dag møder og skal servicere mange forskellige borgere. Du evner at danne dig et overblik over situationen og borgerens behov og i at levere en god og nærværende service over for den enkelte.

Digitalisering
Har du lyst til at se ind i fremtiden med os? Har du lyst til at få færdigheder inden for vores forskellige digitale platforme som fx intranet, hjemmeside og journaliseringssystem? Eller vil du gerne arbejde med softwarerobotter? Så søg digitaliseringslinjen. Du vil blive introduceret til det hele. Opgaverne er udvikling, support og projektledelse. Vi giver dig mulighed for, at du kan specialisere dig i netop det, du brænder for. Vi ønsker en elev, der kan arbejde selvstændigt under kyndig ledelse af os.

Se video om digitalisering

Klassisk kontorelev
Som klassisk kontorelev kan du påvirke hvilket center, du ønsker at være elev i. Du skal igennem to forskellige centre i din elevtid, og du får mulighed for mange udfordrende opgaver på meget forskellige områder. Du har mulighed for at komme i følgende centre: Center for Dagtilbud og Skoler, Center for Særlig Social Indsats.

Hvad kan vi tilbyde dig som kontorelev i Helsingør Kommune?
Som kontorelev i Helsingør Kommune får du en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og personligt initiativ vægtes højt. Du vil blive udfordret og udvikle dig både fagligt og personligt. Herudover tilbyder vi et stærkt elevnetværk, samt gode og hjælpsomme kollegaer.

Hvad forventer vi af dig som kontorelev i Helsingør Kommune?
Du skal som elev være udadvendt, smilende, have masser af gå-på-mod og være klar til at være kommunens ansigt udadtil i mødet med borgere og samarbejdspartnere. Da vi er en kommune i konstant udvikling, vil du få god variation af opgaver.

Er du nytænkende, nysgerrig og selvstændig? Trives du med at tage initiativ, og er du god til at skabe relationer? Brænder du for at arbejde i en kommune? Så er du måske en af vores fire nye kontorelever med speciale i offentlig administration.

Om uddannelsens forløb
Uddannelsen forløber over 2 år, herunder 15 ugers skoleforløb på Niels Brock i København. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Under uddannelsen er der mulighed for at deltage i en studietur til Bruxelles sammen med skoleholdet fra Niels Brock. Turen er betalt af kommunen.

Din baggrund
Du har et HG grundbevis med adgang til offentlig administration, som er påbegyndt eller udstedt før 1.8.2015 eller EUX. Er din baggrund HF, HTX eller STX, skal du have gennemført et supplerende 5 ugers forløb inden ansættelsesdatoen. Er din baggrund HHX eller EUX med en anden fagretning end kontor, skal du have et supplerende EUS-forløb på 5 uger. Kontakt din handelsskole, hvis du er i tvivl om, du har de rette adgangskrav.

Løn og arbejdsforhold
Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende HK-overenskomst for elever. Du starter din elevtid den 1. september 2020.

Sådan søger du
Da vi leder efter elever, der brænder efter de specifikke linjer, skal du kun søge én af linjerne. Husk at du skal gøre tydeligt opmærksom på hvilken linje, du søger i din ansøgning.

Der afholdes samtaler den 26. og 27. februar 2020.

Du søger elevstillingerne via Helsingør Kommunes hjemmeside www.helsingor.dk/job. Tryk på ”Søg jobbet” i stillingsopslaget.

Vedhæft aktuelle eksamensbeviser med din ansøgning og CV senest d. 17. februar 2020 kl. 23.59.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.