Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper søges til i Solgårdens Vuggestue

Solgårdens vuggestue er en lille institution med to vuggestue grupper med 13 børn på hver stue. Vi er en skøn lille institution med trygge og rolige omgivelser. Vores legeplads er en lille oase med buske, skov og fliser i midten. Vi er et hus med en stue i hver ende og midten af huset har vi hjertet, i form af et køkken med vores søde madmor.

Vi har åbent mandag - onsdag kl. 6:30-17. Torsdag - fredag kl. 6:30-16:30. Vi er en del af område Vest som består af 8 institutioner og en område leder. Vi har et aftenmøde om måneden. Vi er 10 medarbejdere inkl. ressourcepædagog og pædagogisk leder og vi er centralt placeret i Roskilde.

Vi vægter forældresamarbejde, børneperspektiv og dannelse højt og personalet står på et solidt fundament bygget på nærvær, omsorg og tryghed. Vi er meget ambitiøse og arbjeder med et højt fagligt niveau. Vi er meget optaget af de nye styrkede læreplaner og læringsmiljøer.

Du vil få kollegaer, som er meget fagligt dygtige og har en anerkendende tilgang til alle børn og voksne. De er optaget af udvikling af Solgårdens pædagogik og egne individuelle kompetencer og vi vægter et godt psykisk arbejdes miljø, hvor vi kan sige tingene til hinanden også selvom, det kan være svært. Solgården er en institution med en god og rar stemning.

Du vil yderligere få en nærværende og ambitiøs leder.

Vi forventer af en ny kollega:

  • At du er rummelig og ser forskelligheder som en ressource
  • At du har overblik og kan håndtere en travl hverdag
  • At du har interesse og er nysgerrig på pædagogik
  • At du kan arbjede i tidsrummet 6:30-17
  • At du er fleksibel og er mødestabil
  • At du har godt humør og god energi

Det er en fordel hvis:

  • Du er kreativ eller har interesse for bål og udeliv
  • Du har humor og er en teamplayer.

Løn og Ansættelsesforhold
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Der er tale om en pædagogmedhjælperstilling på 30 timer om ugen. Stillingen er til besættelse pr. 01.04.20

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos Pædagogisk Leder Line Hagelund 4631 4828/2452 7275 Du kan læse om arbejdspladsen på http://www.solgaarden.roskilde.dk  
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 24/2 kl. 9:00

Tirsdag d.18/2 vil der være mulighed for en rundvisning/info møde kl. 15. Tilmelding til rundvisning/info møde skal ske på telefon 46314828 senest mandag d. 17/2.

Der vil være ansættelses samtaler d. 27/2  i tidsrummet kl. 11-15.

Søg via link i stillingsopslaget


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.