Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være en del af et stærkt kollegialt fællesskab og en ambitiøs kultur? Så kom til Søndersøskolen i Furesø Kommune

På Søndersøskolen i Værløse søger vi to lærere til vores børnemiljø (1.-5. klasse) fra den 1. april 2020 eller snarest derefter.

I den ene stilling søger vi en lærer, der kan undervise i fagene dansk, historie, kristendom, billedkunst, idræt og natur og teknologi. I stillingen ligger der en klasselæreropgave.
I den anden stilling søger vi en lærer, der kan undervise i matematik, natur og teknologi, håndværk og design, billedkunst og evt. også matematik på vores basishold, som modtager elever, der lige er kommet landet.

Er du den rigtige, vil der være mulighed for at ændre på fagkombinationerne.

Du skal søge stillingen, hvis du:

  • er uddannet lærer med et stort engagement og en tillidsvækkende faglighed i dine fag.
  • vil arbejde i et årgangsteam med eget teamarbejdsrum og kontorarbejdspladser og ikke mindst de bedste kollegaer, du kan forestille dig.
  • vil arbejde på en skole, hvor der er opbygget en høj grad af tillid imellem ledere og lærere.
  • vil være med til at tænke innovative processer ind i din undervisning.

På Søndersøskolen er vi særligt optaget af teamsamarbejdet og skole-hjemsamarbejdet som løftestænger, der skal sikre elevernes fulde udbytte af deres skole. På Søndersøskolen vægter vi faglige, personlige og sociale kompetencer lige højt, og vi er stolte af, at de børn, vi sender videre fra skolen, generelt klarer sig rigtigt godt. Vi er ligeledes optaget af at udvikle meningsfulde fællesskaber således, at alle vores børn og unge oplever sig som en bidragende del af de faglige og sociale fællesskaber.

Søndersøskolen i Furesø Kommune er kendetegnet ved motiverede børn og unge, en forældregruppe, der bakker godt op omkring skolen og sidst, men ikke mindst, et rart og tillidsfuldt arbejdsmiljø med gode og spændende fysiske rammer og en dygtig og ambitiøs personalegruppe. Du vil også opleve en ledelse, der aktivt tager del i din hverdag og udviser en høj grad af tillid.

Søndersøskolen ligger i dejlige grønne omgivelser, som fint kan inddrages i undervisningen. Vi har en lokal arbejdstidsaftale med 35 timers ugentlig tilstedeværelse, som sikrer fleksibilitet i arbejdet. Vi er også glade for at kunne tilbyde personlige arbejdspladser og computere til alle vores lærere. På Søndersøskolen er vi på vej til at blive en fuldt firesporet skole. Vi er ca. 870 elever og ca. 110 medarbejdere.

Har du brug for flere oplysninger? Så er du velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Meinert på tlf. 7216 4995 eller afdelingsleder for mellemtrinnet Kasper Stoholm på tlf. 7216 4191.

Ansøgningsfrist er torsdag den 20. februar 2020. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 9. Stillingerne er i udgangspunktet på fuld tid, og ansættelsen sker efter gældende overenskomst.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.