Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Herstedøster Skole søger lærere til mellemtrin og indskoling! Skal det være dig?

Herstedøster Skole søger dygtige, engagerede lærere, der vil være med til udvikle vores skole endnu mere.

Vi søger:

  • 1 lærer til indskolingen, der kan undervise i matematik og drengeidræt.
  • 1-2 lærere til mellemtrinnet, der kan undervise i matematik eller dansk, samt et eller flere af fagene tysk, håndværk og design og musik.
For stillingerne gælder…

Vi tilbyder dig dygtige engagerede kollegaer i din afdeling, dejlige elever og deres forældre og et arbejde i alsidige og kreative rammer, hvor vi har et tæt samarbejde om eleverne med fokus på faglighed, dannelse og trivsel.

Vi har et stort korprojekt i indskolingen og har på mellemtrinnet fokus på teknologiforståelse og to-lærerordning i håndværk og design.

Vi lægger stor vægt på teamsamarbejdet, sætter stor pris på initiativ, motivation og engagement hos både børn og voksne i et miljø og en kultur med højt til loftet og masser af arbejdsglæde.

For stillingerne gælder, at det er faste stillinger på fuld tid.
 
Vi er en stor skole i fortsat positiv udvikling, der har nogle fine faciliteter i form af egen sportshal, tumlesal, løbebane og boldbane, rummelige fællesarealer, nyindrettede klasselokaler og veludstyrede faglokaler samt masser af indendørs og udendørs områder med mange aktivitetsmuligheder.

På skolen har vi en god og rar atmosfære, søde og hjælpsomme kolleger, du får din egen kontorplads med computer og der er kaffe/te- og frugtordning og meget mere.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med knap 1000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og socioemotionelle udfordringer. Vi ligger i skønne grønne omgivelser lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler via Glostrup og Albertslund Stationer, og du kan også nemt komme til os i bil eller på cykel.

I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de faglige og sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til alt det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum!

I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!
 
Yderligere oplysninger

Du kan få meget mere at vide på skolens hjemmeside, og hvis har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte os:

Herstedøster Skoles kontor på 43 68 73 00
Mellemtrinsleder og souschef Pia Brit Jensen 43 68 73 05 / 61 77 90 60
Konstitueret indskolingsleder Signe Bjørn Jensen 43 68 73 12 / 26 14 79 04
Skoleleder Birgitte Pilgård på 43 68 73 06 / 23 62 63 31
 
Ansøgning
 
Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, dit CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest mandag den 2. marts 2020.

Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og der ansættes løbende. Ansøgere kan forvente at  høre noget senest fredag den 6. marts 2020.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.