Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Proaktiv generalist med et stærkt administrativt gen

Vi søger en proaktiv og dedikeret kollega, der har lysten og evnerne til at understøtte Gældsstyrelsens produktionsforum. Vil du være i en kultur, der er båret af høj faglighed, ansvarlighed, udsyn og et stærkt kollegialt sammenhold? Så er det måske dig, der skal være med til at udvikle kontoret for Produktionsstyring i Middelfart.


Du sikrer kvaliteten
I Gældsstyrelsen har vi central produktionsstyring. Det betyder, at vi centralt planlægger og følger op på de opgaver, som vores 5 driftscentre arbejder med.

Som generalist indenfor produktionsstyring spænder dit arbejdsområdeområde bredt.

Din væsentligste opgave er at betjene Produktionsforum, som er det organ, der varetager den tværgående produktionsstyring i Gældsstyrelsen. Forummet består af ca. 10 medlemmer.

Du skal professionelt og effektivt understøtte betjeningen af produktionsforum i Gældsstyrelsen.
Betjeningen består i at forberede og udsende mødemateriale inklusiv dagsorden, referatskrivning, og følge op og koordinere eventuelle opgaver efter møderne. Herunder skal du udarbejde og kvalitetssikre oplæg og notater, forestå korrekturlæsning og udarbejde slides mm. Samtidig skal du også facilitere selve mødet ved lokalereservation, videomødefacilitering, oprydning mv.

Du vil også skulle understøtte ad hoc administrative opgaver, herunder opfølgning på opgaver, kvalitetssikring og optimering af processer.Relationsskabende
Det er afgørende, at du er imødekommende, fleksibel og arbejder med et godt blik for både detaljen og helheden, da du får en central rolle, hvor du skal kunne holde mange bolde i luften.

Du får en bred kontakt- og samarbejdsflade internt i Gældsstyrelsen. Derfor er det essentielt, at du kan skabe gode relationer og kommunikere på alle niveauer og at du har et naturligt talent for at understøtte en effektiv koordinering mellem Gældsstyrelsens driftscentre, stabsfunktioner og øvrige kontorer.

Skriftligt materiale udarbejder du struktureret og forståeligt på trods af komplekst indhold.

Du har erfaring med hurtigt at opbygge en god forretningsforståelse, tager ansvar, er selvkørende og har en eksekverende profil med fokus på kvalitet, hvor du er drevet af at spille andre gode.Uddannelse og faglige kompetencer
Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig administrationsbachelor eller lignende. Uanset uddannelsesmæssige baggrund er det en forudsætning, at du brænder for at udføre dine arbejdsopgaver på bedst mulige måde.

Det vil også være en fordel, at du har kendskab til eller har arbejdet efter Slotsholmmetoden, og arbejder hjemmevant i Officepakken.

Har du kendskab til inddrivelsesområdet, vil det være en fordel, men det er ikke en betingelse for at søge jobbet.Kontoret for Produktionsstyring kan blive din nye arbejdsplads
Vi vil være kendt for, at vi lykkes med vores opgaver, fordi vi er dedikerede og har viljen til hele tiden at udvikle os. Vi tager ansvar, vi samarbejder og har en god balance mellem udfordringer, ansvar og udvikling.

Du bliver en del af kontoret for Produktionsstyring, som er placeret i afdelingen Produktion og Styring i Gældsstyrelsen.

Produktion og Styring har til huse i Middelfart, som er Gældsstyrelsens hovedsæde.

Vi står for den centrale produktionsstyring i alle driftscentre. Udover de opgaver, der ligger i kontoret for Produktionsstyring, varetager Produktion og Styring en portefølje af opgaver, herunder blandt andet projektledelse, processer, strategi og data og analyse.

Du vil referere til kontorchefen for Produktionsstyring.Ansøgning og yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Birgitte Olesen på birgitte.olesen@gaeldst.dk eller 72389759 eller kontorchef Rikke Hedegaard Pedersen på rikke.hedegaard.pedersen@gaeldst.dk eller 72373884.

Har du spørgsmål vedrørende rekrutteringsprocessen, løn mv., er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Allan Hermansen på telefon 72389814.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale senest 1. marts 2020 via linket ”Søg stillingen”.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10 med tiltrædelse pr. 1. maj eller snarest derefter.

Der vil muligvis indgå en personanalyse samt en logisk test i ansættelsesforløbet. Forud for ansættelse foretages et restancetjek, for så vidt angår restancer til det offentlige samt indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver Teglgårdsparken 103, 5500 Middelfart.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte en bosætningskonsulent, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Bosætningskonsulenten Anne Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.Om Gældsstyrelsen
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk.

Du kan se en lille film om Gældsstyrelsen på dette link.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.