Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To sygeplejersker til faglig stærk sygeplejegruppe i Hjemmesygeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum

Vi vil gerne være Danmarks bedste hjemmesygepleje og bidrage til et godt og trygt ældreliv – vil du være med?

I vores hjemmesygepleje er vi til for vores borgere. Vi mener det, når vi siger, at du har et ansvar for at skabe kvalitet hos borgerne. Vi mener det, når vi siger at skabe kvalitet hos borgerne handler om den måde du forvalter ansvaret på. Vi mener det, når vi siger det, at et ansvar ikke kun ligger i at sige fra, men også i at sige til og søge indflydelsen.

Du er professionel og faglig og i stand til at bruge dine sociale kompetencer i mødet med borgerne og dine kolleger. Du forstår værdien i at have en arbejdsplads, som fungerer godt og har en høj fællesskabsfølelse. Du ser forandringer som forbedringer, og bidrager selv til at arbejdsmiljøet fungerer og kontinuerligt styrkes. Du er ikke bange for at udvikle dig selv og dine kolleger. Vi stræber hele tiden efter at blive Danmarks bedste hjemmesygepleje, hvor vi prioriterer høj faglig kvalitet. Vi har derfor brug for dig, som kan se dig selv afspejlet her:

 • bidrager til de faglige kompetencer, der er i gruppen
 • bidrager til fortsat kvalitetssikring af bl.a. dokumentation
 • besidder en reflekterende tilgang og kan prioritere mangfoldigheden af dine sygeplejeopgaver
 • medvirker til at tage ejerskab for, at vores borgere oplever frihed, tryghed og medinddragelse  

Vi ser det som en fordel, hvis du har kompetencer inden for inkontinens- og demensområdet, eller at du har en særlig interesse for at opnå specialviden her inden for.

Vi vil gerne tilbyde dig

 • kolleger der arbejder for at skabe rammerne for at sikre at borgerne oplever et højt, kontinuerligt fagligt sygeplejeniveau
 • kolleger med stor interesse for de ældre borger og deres livsstilssygdomme.
 • kolleger, der er mødestabile med lavt sygefravær
 • kolleger, der søger det tværfaglige samarbejde
 • kolleger, der arbejder med at kvalificere den koordinerende sygeplejerolle
 • kolleger, der arbejder med forandringer og forandringsprocesser
 • sygeplejefaglige specialistfunktioner
 • MUS-samtaler
 • temadage

Vi er en moderne organisation med traditionelle værdier, derfor forventer vi, at du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vores borgere og vores kerneopgave ændrer sig – og vi ændrer os og vore værktøjer, for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring. Det er udfordrende og spændende – vi er ikke blege for at gå nye veje. Ud over dine faglige kvalifikationer ved vi, at du har mange andre kompetencer. Dem vil vi meget gerne bruge, ja vi forventer, at du bringer dem i spil for at opnå vores fælles mål.

Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst, samt principper for lokal løndannelse/Ny Løn. Stillingerne er på 37 timer ugentlig og vi ønsker at du kan tiltræde den 1. april 2020 eller snarest mulig. Vagterne er otte-timers vagter med weekendvagt hver fjerde uge. Vagterne er primært i dagvagt, men aftenvagter kan forekomme.
Vi gør opmærksom på, at vi indhenter børneattest ved ansættelse.

Mere information
Yderligere oplysninger om stillingerne kan du få ved at kontakte gruppeleder Helle Vibeke Nielsen på 2942 2012. Du er også meget velkommen til at komme ud og besøge os efter aftale.

Send en motiveret ansøgning, som beskriver, hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Skriv også gerne lidt om, hvad du indeholder som menneske og som fagperson.

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. marts 2020  

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.