Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagoger der vil være medskaber af de faglige rammer om det gode liv

Er du pædagog med solid faglighed, der gerne vil arbejde med faglig udvikling i et tværfagligt miljø med ovenstående mål, så er Landsbyen Sølund, Boenhed 20 det rette sted for dig!

Gode kolleger har efter mange år valgt at fratræde i BE 20, så vi søger derfor en pædagog pr. 1. juni 2020 eller snarest til en 37 timers stilling.
Arbejdstiden er tilrettelagt i fast grundplan med morgen- og aftenvagter og arbejde hver anden weekend.

Landsbyen Sølund
Landsbyen Sølund er et bo- og aktivitetstilbud for voksne med betydelig og varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne.
Se mere om Sølund på Sølunds hjemmeside

Boenhed 20
Boenhed 20 er en specialafdeling for udviklingshæmmede med autisme og gennemgribende udviklingsforstyrrelser med personlighedsforstyrrelser og/eller psykiatriske overbygningsdiagnoser. Flere af beboerne har ikke noget verbalt sprog. Flere beboere kan udvise selvskadende og/eller udadreagerende adfærd.

Der bor i alt 8 beboere i Boenhed 20, der er opdelt i et hus med 6 beboere og to pavilloner. Flere af beboerne er normeret en til en. Fælles for beboerne i Boenhed 20 er, at de har brug for megen hjælp og støtte i hverdagen til daglige gøremål, såsom personlig hygiejne, vejledning/hjælp til spisning og til udførelse af fastlagte aktiviteter.

Opgaver med personlig pleje og omsorg indgår som en naturlig del af det pædagogiske arbejde. En beboer har aktivitetstilbud uden for huset, andre beboere har aktivitetstilbud i huset.

Filosofi og faglig tilgang
Vi arbejder ud fra filosofien Gentle Teaching.
Gentle Teaching er en filosofisk tilgang til det pædagogiske arbejde, hvor den professionelle omsorgsperson begynder med sig selv med at reflektere over sin egen evne til at udvise nænsomhed, varme og være kærlig uden betingelser.
Mennesker skal støttes – ikke tilpasses. Kærlighedsbegrebet er i spil ud fra perspektiver som næstekærlighed, moderkærlighed og den professionelle kærlighed, hvor man hjælper et andet menneske til at hjælpe sig selv. Læs mere om fundament og værdier her .

Fagligt arbejder vi med, low arousal, neuropædagogik, sanseintegration, ADL – altid med en anekendende tilgang.

Vi søger
Vi ønsker en kollega, der har høj grad af samarbejdskompetence og som aktivt deltager i den daglige refleksion over den daglige faglige praksis.
Vi glæder os til at samarbejde med en kollega, der har lyst til at arbejde med udgangspunkt i beboernes individuelle ressourcer og behov, og som kan rumme deres forskelligheder.

Vi ønsker en kollega som har lyst til at arbejde systematisk med ny dokumentationsteknologi i det pædagogiske arbejde. Vi skaber og arbejder med faktabaseret viden, til gavn for tilrettelæggelsen af den konkrete pædagogiske opgaveløsning, for hver enkelt beboer, og for udvikling af fagligheden generelt.

Vi tilbyder efteruddannelse og…

  • Kurser og temadage på Sølunds egen kursusafdeling VISS - Læs mere om Viss her
  • Bl.a. Intro til neuropædagogik, Gentle Teaching, magtanvendelser og medicin
  • Dygtige kolleger med høj faglighed
  • Mulighed for faglig udvikling gennem kollegial og ledelsesmæssig sparring og supervision
  • Fokus på at arbejde for et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø
  • Tværfagligt samarbejde med Sølunds fysioterapeuter, musikterapeut, psykiater, læge m.fl.
  • Du bliver klædt på til opgaven med en grundig introduktion.
  • Opgavefokuseret ledelse med høj grad af tillid og uddelegering

For nærmere info om stillingen
kontaktes faglig leder Ulrik Rasmussen tlf. 51 62 72 32.

Samtaler forventes afholdt løbende og der indkaldes pr. telefon/mail.

Vi gør opmærksom på, at lønsammensætning sker efter de overenskomstmæssige principper i Ny løn og at der ved tilbud om ansættelse rekvireres udvidet straffeattest. Ved ansættelse skal fremvises et gyldigt kørekort. Landsbyen Sølund er røg- og alkoholfri i arbejdstiden.

Kun ansøgere, der søger via linket i stillingsopslaget kommer i betragtning.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.