Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SERVICETEKNIKER - TREKANTOMRÅDET der kommer til at arbejde med fejlfinding, installation og service på trafiksignalanlæg og ITS-udstyr

Stillingsbeskrivelse:
blive en del af et meget dedikeret og selvmotiverende team af serviceteknikere, der kører over hele landet.

I tæt samarbejde med dine 28 kollegaer i serviceafdelingen bliver du medansvarlig for at servicere, vedligeholde og foretage akut fejlsøgning på eksisterende trafiksignalanlæg og ITS-udstyr.

For dit vedkommende vil det primært være installationer i Trekantområdet, som du tager dig af.

Telefonen er din daglige kontakt til dine kollegaer, som du sparrer med og deler erfaringer med dagligt. Derudover mødes serviceteknikerne fysisk til både sociale og faglige arrangementer.

Du får stillet en servicevogn til rådighed og kører ud til kunderne fra din bopæl, som med fordel kunne være beliggende i Trekantområdet.

Stillingen indebærer, at du:

• står for opsætning, installation og indkøring af nye trafiksignalanlæg og andre typer ITS-udstyr
• fejlsøger på produkterne og løser problemerne
• sikrer at drift og vedligehold forløber problemfrit
• udfører servicekontrol på trafikanlæg

Du rapporterer til virksomhedens Operations Manager og får dine opgaver igennem virksomhedens servicemanagement-system (som i praksis er en app på din firmatelefon/tablet). Det er også gennem systemet, at du rapporterer tilbage til kontoret.

Dine arbejdstider er hver dag mellem kl. 8 og 16 og fredag til kl. 15.30. Nogle gange er der brug for, at man er meget fleksibel, så det hænder, at du møder på opgaver kl. 7 - eller slutter senere. På sigt skal du være indstillet på at indgå i en turnus-døgnvagt men vil have faste arbejdstider.

Du får en udfordrende stilling, hvor du selv kan være med til at planlægge din dag og mulighed for at blive en del af et stort team af serviceteknikere, som løfter i flok og gerne sparrer med hinanden.

Virksomhedsbeskrivelse:
Swarco Danmark A/S er den førende leverandør af avancerede trafik- og parkeringsløsninger på det danske marked.

I mere end 10 år har virksomheden sat sit tydelige præg på udvikling af løsninger til markedet. Med en klar målsætning om at være kundens førstevalg spiller Swarco Danmark en vigtigt rolle i fremtidens infrastruktur.

Swarco´s dygtige medarbejdere leverer ITS-løsninger, der bidrager til at forbedre trafikafviklingen, øge sikkerheden og reducere miljøbelastningen på vejene.

Virksomheden er en del af Swarowski Group med ca. 3500 medarbejdere repræsenteret i mere end 60 lande. I Danmark er der 70 ansatte og hovedkontoret ligger i Skovlunde.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Egenskaber:
Du er selvstændigt arbejdende og god til at motivere dig selv.

Du trives derfor også med at løse opgaverne selvstændigt, men er åben for vidensdeling og flittig kommunikation med de øvrige teknikere og kollegaer.

Du er detaljeorienteret og går struktureret til værks, og sætter en ære i at yde kunderne servicearbejde af høj kvalitet, så kunderne får en god oplevelse hver gang, du er på opgaven.

Erhvervserfaring:
Vi er åbne overfor en nyuddannet, men det vil klart være en fordel, hvis du har erfaring som tekniker i en stilling, som har givet dig et solidt kendskab til elektronik og finmekanik, samt har givet dig kendskab til installation og servicering af netværk, opsætning af Video/CCTV¬løsninger og modem- og GRPS-løsninger.

Uddannelser:
Du er uddannet elektriker, elektromekaniker, automatikmekaniker eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker engelsk i skrift og tale og er en habil bruger af IT.

Du tilbydes:
At blive en del af et meget dedikeret team af teknikere, der løbende efteruddannes i professionelle produktprogrammer.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer, PC, tablet, arbejdstøj og arbejdsbil. Derudover vil der være et tillæg til betaling af frokost hver dag.

Arbejdssted:
Trekantområdet

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Servicetekniker/192420


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.