Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

COVID-19 assistance

Opfordring til sundhedspersonale

Vil du være med til at gøre en forskel for patienter og personale, og sikre at vi har det fornødne beredskab på sygehusene i Region Syddanmark, hvis vi får behov for ekstra hænder?

Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med COVID-19. Derfor ønsker vi i Region Syddanmark at høre fra interesserede sundhedspersoner, der kan og vil medvirke til at løse denne store og alvorlige opgave på vores sygehuse.

Du er måske sygeplejerskestuderende, tidligere sygeplejerske, læge, SOSU-medarbejder eller andet sundhedspersonale. Det kan også være, du har forladt faget for en tid. Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft på et af Region Syddanmarks hospitaler i den aktuelle situation, så kan du registrere dig her.

BEMÆRK: Hvis du er medarbejder i Region Syddanmark, skal du ikke tilmelde dig jobbanken, men i stedet aftale med din leder, hvad der er brug for i den konkrete situation.

Registreringen

Registrer dig ved at trykke på knappen ”Søg stillingen” til højre på siden, når du er klar til det. 

Vi vil bede dig udfylde så mange oplysninger om dig selv som muligt. Dette vil gøre det nemmere for os at finde frem til netop de kompetencer vi behøver. Det er vigtigt, at du bruger den mailadresse og telefon, som vi kan træffe dig på, hvis vi får brug for din hjælp.

Du bedes i ansøgningsfeltet skrive kort, hvorfor du gerne vil hjælpe og kort angive, hvad du har beskæftiget dig med - med særligt fokus på de sidste tre år.

Du må også gerne skrive, hvis der er nogle særlige ting, vi skal tage højde for. Det kan være, du ønsker natarbejde eller du er fleksibel i forhold til vagternes placering. Det kan også være, at du kun har mulighed for at hjælpe i en afgrænset periode.

Du bedes vedhæfte et kort CV, der kun indeholder de mest nødvendige oplysninger. Dvs. et dokument hvor du kort oplister: relevant uddannelse, en kort beskrivelse af din erhvervserfaring med angivelse af: funktion/titel, ansættelsessted og tidsrum for ansættelsen.

Vi vil også gerne bede om dokumentation for relevant uddannelse/autorisation.

Der er "heldigvis" et stort pres på databasen og derfor kan du forvente lidt ventetid.

Hvis du får en fejlmeddelelse i forhold til at uploade dit CV eller andre dokumenter, så prøv flg. tjekliste:

  1. at alle felter med stjerne er udfyldt
  2. at der er uploaded et CV. CV er obligatorisk, så hvis der ikke vælges ”CV” i som upload dokument, så kan ansøgningen ikke sendes.
  3. at ansøgning ikke sendes via iPad. Vi anbefaler Mac eller PC i stedet og at dokumenterne er gemt lokalt herpå (og ikke i Dropbox, Onedrive, Google Drive, iCloud eller lign.)
  4. at dokumenterne er i .doc, .docx eller .pdf format og ikke er beskyttede eller låste.

Processen herefter

Når du er registreret, vil du modtage en kvitteringsmail til den mail, du har angivet. Der kan være en kort forsinkelse, før du modtager den. Vi oplever fra tid til anden, at mailen ankommer i mappen "Uønsket post/Spam", og du må derfor gerne lige kontrollere denne samt tilføje os som sikre afsendere.

Vi kontakter folk løbende, og der er derfor ingen reel ansøgningsfrist. Du vil blive kontaktet, når vi har behovet, og du kan forvente, at du måske vil blive bedt om uddybende oplysninger, afhængigt af hvad det enkelte sygehus eller afdeling har behov for.

Vi ved endnu ikke hvilke kompetencer, vi får brug for eller hvor mange ressourcer. Du kan derfor opleve, at der vil gå noget tid, før du hører fra os - grundet den ekstra travlhed i kølvandet på COVID-19. Vi håber på din forståelse og er meget taknemmelige over, at du ønsker at indgå som assistance.

Vi får rigtig mange spørgsmål om, hvem der kan tilbyde deres hjælp, som Corona-assistance. Vi samlet svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål her.: Spørgsmål og svar om at være COVID-19 assistance i Region Syddanmark

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.