Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sprudlende og nærværende pædagoger til Haraldsgårdens Minihave

Pædagog til Haraldsgårdens Minihave
 
Vi har fået tilført ekstra personalemidler og vi søger derfor flere fantastiske pædagoger til Haraldsgården. 
 
Mange institutioner har udfordringer med at rekruttere dygtige pædagoger, det har vi ikke. Vi tror det er fordi vi som selvejende institution, både har fantastiske fysiske rammer, en sund økonomi, tydelig ledelse, en rigtig god normering og mange fagligt dygtige kollegaer at sparre med. Og ikke mindst har vi en super engageret forældregruppe der aktivt vælger Haraldsgården til. 
 
Om du er nyuddannet eller erfaring er ikke afgørende, den væsentligste forudsætning er, at du har gejst, din drivkraft er faglighed samt nærvær i relationerne. 
?
Du bliver en del af et team med nye kollegaer og dem der har været i huset længe. 
Du får mulighed for være med til at præge struktur, dagligdag og pædagogik sammen med engagerede kollegaer. 
 
Læs mere på www.haraldsgaarden.dk

Stillingen er på 35-37 timer og er til besættelse snarest. 
 
Minihaven
Målet med vores Minihaven er at give børnene den bedste afslutning på vuggestuelivet og den bedste start på børnehavelivet.
Vi har særligt fokus på nærvær og læringsmiljøer, hvor børnene får tid og plads til at øve sig, i bl.a. venskaber, motorik og selvhjulpenhed. Vi udfordrer børnenes nysgerrighed, fantasi og lyst til læring. 
 
Minihaven har adgang til en naturbase med et skønt lille hus på vores egen matrikel, de har også to kolonihaver i By oasen i Guldbergsgade, ligesom de har ladcykler og en stor etage med en masse plads. 
 
I minihaven er der 4 stuer der arbejder sammen i to teams. Der er 12-14 børn på hver stue, tre uddannede pædagoger på hver stue, to flyvere i afdelingen og en afdelingsleder. Det er en virkelig god normering. 
 
Haraldsgårdens DNA
Målet er det bedste børneliv, midlet er et godt arbejdsmiljø, arbejdsglæde, engagement, nærvær og høj faglighed. Vi nytænker grundværdierne i handling og ga°r nye veje. 
?
Vi tager altid udgangspunkt i barnets perspektiv. Vi er nysgerrige, faglige og omsorgsfulde. 
 
Vi er en certificeret idrætsinstitution og du opkvalificeres derfor i idræt, krop og bevægelse samt børneyoga i løbet af din ansættelse. 
 
Vores anden profil er Natur og udeliv og denne profil skal i fokus de kommende år hvor målet er at få det grønne flag. Også her opkvalificeres den samlede personalegruppe i løbet af 2020-2021.
 
Vi er meget inspireret af Marte Meo og arbejder ud fra principperne i hverdagen. Kendskab til Marte Meo er ikke et krav, men ønsket om at lære og udvikle sig i den retning er en forventning. 
 
Forældrepartnerskab er en grundværdi hos os. Vi stiller høje faglige og personlige krav til vores kommende kollegaer, vi griber ikke dagen men arbejder struktureret og fokuseret med handleplaner og læreplaner og inden for de rammer skaber vi rum for leg og spontanitet. Haraldsgården er mere end et job, det er en arbejdsplads hvor faglig udvikling, trivsel og fremdrift er kodeord. 
?
Personalegruppen 
Vi er en dynamisk og kreativ personalegruppe på godt 60 medarbejdere, der tager ansvar for hinanden og vores arbejdsmiljø/glæde, og som sætter nærvær, åbenhed og samarbejde højt. Vi er villig til forandring og prioriterer pædagogisk struktur, der skaber forudsigelighed for alle. Vi holder fast i traditioner og er samtidig åbne for nye tiltag. Vi er en socialt engageret personalegruppe, har mange fælles arrangementer, DHL, fester og fredagsøl. 
?
Rammerne 
Vi har, når vi selv skal sige det, nogle af de bedste rammer set i København, et kæmpe hus med alle muligheder, hele tre haver/legepladser, krearum, en sal og en stor boldbane. Vi har både rumlepot og minibus, der kan køre på skønne ture, vi har ladcykler og gå børnebusser, der tager på mindre og nærværende ture med de mindste og vi har to kolonihaver som vores minihave primært benytter.  
?
Normering 
65 vuggestuebørn, 25-30 Minihavebørn, 72 børnehavebørn og 14 basisbørn. 
Vi er endvidere en døgnåben institution for børn hvis forældre arbejder på skæve tider. 
?
Velkommen til dig 
Er du blevet nysgerrig og vil du være med til at lave noget, der pa° mange ma°der er anderledes end du kender det fra andre institutioner? Brænder du for at have fokus pa° børnenes trivsel, udvikling og læring? Ønsker du et arbejde hvor du har indflydelse, får indsigt og hvor du har alle muligheder for at præge fremtiden, så er dette job måske dit? 
?
Løn og ansættelsesvilkår efter glædende regler og overenskomst. 
Arbejdstid mellem 6:00-17:00.
Aftenmøder 1 gang om måneden 
Vi er en røgfri institution og der må ikke ryges i arbejdstiden. 
Du kommer ikke til at arbejde i vores døgn med mindre det er et ønske fra dig. 
?
Rundvisning: Vi har pga. Corona-restriktioner kun rundvisning uden for. Men det er også nogle fantastiske rammer vi har at vise frem der. 
Onsdag den 3. juni kl. 17:00
Tirsdag den 9. juni kl. 16:00
Tilmelding på job@haraldsgaarden.dk
?
Ansøgningen 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 19.06.20 
Samtaler finder kort efter.

Du er velkommen til at kontakte leder Trine Mortensen på 24940178.
 
Ansøgning med dokumentation for uddannelse og referencer samt cv sendes job@haraldsgaarden.dk
 
 
 
?
 
?
?
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.