Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvkørende tv- og medietilrettelægger til Sygehus Lillebælt

Brænder du for at være med til at gøre en forskel for patienter og pårørende? Kan du dine visuelle virkemidler og tv-fortællegreb til fingerspidserne?  Og har du lyst til at hjælpe med at fortælle de gode og vigtige historier om Sygehus Lillebælt?

Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye kollega og tv- og medietilrettelægger i kommunikationsafdelingen.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som i første omgang løber 1 år, men med mulighed for forlængelse.

Opgaverne:
Din opgave bliver at producere videoer – hele vejen fra manus til færdigt produkt - der kan være med til at understøtte behandlingen og hjælpe patienterne forud for deres operation eller indlæggelse på sygehuset. Det kan være en video om, hvordan en bestemt type operation foregår, det kan være en video med andre patienter, der har været igennem et tilsvarende sygdomsforløb, eller det kan være fortællingen om dagligdagen på en bestemt afdeling. Alt sammen noget, der kan gøre en stor forskel for patienterne og være med til at gøre dem trygge, selv i en til tider svær situation.

Du vil også skulle producere indhold til sociale medier, jobopslag, til intern kommunikation på vores intranet eller kampagner, der skal være med til at understøtte særlige og relevante budskaber fra sygehuset.

Du skal løse opgaverne i tæt samarbejde med kollegerne i Kommunikation og de afdelinger, der stiller dem. Det er derfor et krav, at du er god til at samarbejde, er servicemindet og løsningsorienteret. Selve produktionen skal du kunne klare og løse selvstændigt.

Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du selv kunne være med til at præge den måde, opgaverne skal løses på. Vi redigerer i Adobe Premiere Pro, og det er derfor et krav, at du er fortrolig med at redigere i det program.

Om dig:

  • Du har en uddannelse som tv- og medietilrettelægger eller videojournalist og har flere års erfaring med produktion af lignende opgaver
  • Du har styr på dit kameraarbejde, du klipper hurtigt og er selvkørende i forhold til teknikken.
  • Du har styr på både fortællegreb og visuelle virkemidler
  • Du er kreativ og kan være med til at komme med indspark og selv drible af sted med kampagner og produktioner fra start til slut
  • Du ved alt om de aktuelle tendenser indenfor videoproduktion- og fortælling
  • Du forstår at tænke dine opgaver ind i en strategisk ramme og er med til at sikre sammenhæng til sygehusets vision om at sætte patienten først
  • Du har lyst til at gå på arbejde og bidrager aktivt til den gode stemning i afdelingen.
  • Du er god til at tale med alle slags mennesker og behandler medvirkende, kolleger og samarbejdspartnere med ordentlighed og respekt.

Du bliver en del af Sygehus Lillebælts kommunikationsafdeling, som ud over dig består af 10 medarbejdere og en kommunikationschef. Vi holder faste ugentlige tavlemøder og redaktionsmøder, hvor vi sætter retning på vores forskellige produktioner, idéudvikler og arbejder for at få skabt det rigtige flow på tværs af vores medier. Vi laver også kommunikations-taskforce og undervisning i afdelingerne, så vi hele tiden holder sygehusets kommunikationsmaterialer skarpe, relevante og patientvenlige.

Vi hjælper alle hinanden på kryds og tværs i afdelingen, når opgaverne skal løses, men du skal også kunne arbejde selvstændigt, have et godt overblik og være hurtig på tasterne, når der er travlt. Og så må du gerne have godt humør og være god til at grine sammen med os andre.

Løn – og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation. Du vil få arbejdsplads på sygehusene i både Kolding og Vejle.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse
Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 17. juni – og du kommer kun i betragtning, hvis du medsender eksempler (links) på produktioner, du selv har lavet fra start til slut.

Vi forventer at holde samtaler fredag den 26. juni. Du skal regne med at løse en lille opgave i forbindelse med samtalen. Tiltrædelse senest 1. september.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Sygehus Lillebælt – Patienternes Sygehus – her http://www.sygehuslillebaelt.dk. Du er velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte kommunikationskonsulent Søren Hygum Hansen på tlf. 61622454 eller  kommunikationschef Cathrin Tromborg Bræstrup på ctb@rsyd.dk eller tlf. 24969280.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.