Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytical Service Manager til kundesupport i kemisk afdeling

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger sig med analyser inden for foder og fødevarer. Vi har i afdelingen 65 dygtige og engagerede medarbejdere, bestående af laboranter, laboratorieassistenter, kemikere og ASM’ere.

Jobbeskrivelse

Vi søger lige nu en Analytical Service Manager (ASM) der, med sin viden inden for kemi og fødevareanalyser, vil bidrage til teamet der består af 8 erfarne kolleger, som til dagligt arbejder med professionel og effektiv kundesupport af højeste kvalitet. Vores nye kollega brænder for at bidrage med stor faglighed og har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab.

Din primære opgave som ASM er, at agere bindeled imellem laboratoriet og vores kunder. Din dagligdag vil derfor være præget af opgaver såsom:

 • Behandling af kundeforespørgsler
 • Rådgivning og vejledning af kunder
 • Håndtering af evt. kundereklamationer 
 • Deltagelse i møder med kunder
 • Validering af produktions- og analyseresultater
 • Medvirke til optimering af arbejdsprocesser
 • Medvirke til udvikling og optimering af managementsystemer

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse som kemiker, fødevareteknolog eller anden relevant baggrund
 • Erfaring inden for foder- og fødevarer er en fordel, men ikke et krav
 • Du har flair for IT og informationssystemer, samt kendskab til kvalitetsstyringssystemer
 • Du taler og skriver dansk og engelsk og gerne tysk

 Personlige kompetencer

 • Du er serviceminded, forstår at sætte kunden i fokus og leverer service med et smil på læben, selv når der er travlt
 • Du er udadvendt, har energi og lyst til at gøre en forskel og løse udfordringer
 • Du arbejder detaljeorienteret, systematisk og effektivt, samt formår at få et overblik over store mængder data
 • Du er lærenem, videbegærlig og god til at sætte dig ind i nyt teknisk stof, som du evner at formidle til alle typer af mennesker, både mundtligt og skriftligt

Yderligere informationer

Vi tilbyder
Muligheden for at blive en del af en spændende, videnstung og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor du får nogle velkvalificerede sparringspartnere og kolleger.

Arbejdssted
Eurofins Steins Laboratorium A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen.

Tiltrædelse
Snarest muligt

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins kemiske laboratorium er du velkommen til at kontakte Business Unit Manager Christian Bak på +45 33 68 55 00.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at følge linket https://smrtr.io/44Hws og klikke på "jeg er interesseret". Deadline er 28. juni 2020.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 47.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.