Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for grundskole søger stærk AC-fuldmægtig til forsøg med teknologiforståelse i folkeskolen (barselsvikariat)

Center for grundskole søger stærk AC-fuldmægtig til forsøg med teknologiforståelse i folkeskolen (barselsvikariat)

Vil du være med til at styrke børn og unges teknologiforståelse i folkeskolen? Og har du lyst til at arbejde med den politiske og faglige udvikling af folkeskolens indhold? Så er du måske vores nye kollega i Center for Grundskolen i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en dygtig og ambitiøs fuldmægtig til arbejdet med forsøgsprogrammet for teknologiforståelse og arbejdet med digitalisering af undervisningen i folkeskolen bredere set.

Om centret
Center for Grundskole har det samlede ansvar for grundskolen i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, herunder løbende drift og udvikling af folkeskolens fag og indhold, implementering, tilsyn, og folkeskolens rammer, herunder lovgivning og bekendtgørelser. Centret er en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy. Centret udgøres af ca. 60 medarbejdere fordelt på fem teams og to kontorchefer.

Du vil blive en del af det team, som har ansvaret for folkeskolens fag og indhold. Teamet består af 14 faste medarbejdere, en kontorfunktionær og tre studenter og har opgaver med udvikling af fag, emner og undervisning i folkeskolen samt ansvar for implementering af politiske aftaler og større udviklingsprojekter på folkeskoleområdet.

Dine arbejdsopgaver
Du vil blive tilknyttet vores arbejde med et treårigt forsøg med teknologiforståelse som en del af folkeskolens obligatoriske undervisning. Formålet med forsøget er at afprøve teknologiforståelse som faglighed i folkeskolen med henblik på, at eleverne skal kunne forholde sig kritisk til teknologi og forme den frem for blot at bruge den. I tæt samarbejde med dine kolleger vil du indgå i det løbende arbejde med forsøget, ligesom du vil få selvstændigt ansvar for at projektlede dele af forsøget.

Derudover vil du blive en del af vores øvrige arbejde med digitalisering af undervisning i folkeskolen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:

 • Indgå i projektteam der har ansvar for gennemførelse af forsøg med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning, herunder ministerbetjening, understøttelse af deltagende skoler og besvarelse af henvendelser fra sektoren og interessenter på området.
 • Ansvar for at koordinere formidlingsaktiviteter i forsøg med teknologiforståelse i tæt samarbejde med ekstern leverandør.
 • Projektledelse af delinitiativ i forsøget, der omhandler kompetenceudvikling af professionshøjskoleundervisere og lærere i grundskolen.
 • Projektledelse af valgfag i teknologiforståelse, der gennemføres parallelt med forsøgsprogrammet om teknologiforståelse i den obligatoriske undervisning.
 • Indgå i teamets løbende arbejde med digitalisering af undervisning i folkeskolen i tæt samarbejde med vores søsterstyrelse, Styrelsen for It og Læring, og kolleger i teamet.
Om dig
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand. scient. soc. eller lignende. Du har evt. erfaring fra lignende stillinger – gerne fra centraladministrationen eller fra vidensmiljøer, interesseorganisationer, kommuner eller konsulenthuse.

Vi lægger herudover vægt på, at du har:

 • Viden om uddannelsesområdet, særligt teknologiforståelse og digitalisering af undervisningen
 • Projektledererfaring, herunder erfaring med større koordineringsprojekter, leverandørstyring mv.
 • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og har erfaring med at skrive notater, sager og policy-oplæg mv.
 • En selvstændig og struktureret arbejdsform med fokus på at bevare overblikket og sikre resultater og fremdrift
 • Gode samarbejdsevner og er dygtig til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med kollegaer og til at indgå i og etablere eksterne samarbejder og netværk
 • Det er herudover en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som fuldmægtig i en tidsbegrænset stilling (barselsvikariat) efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant organisationsaftale. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest den 1. august 2020. Barselsvikariatet udløber 1. august 2021.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Bilde, på telefon 2149 1204 eller kontorchef Christine Lindrum Iversen, på telefon 2670 4154.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest tirsdag den 16. juni 2020, kl. 12.00. Vi afholder to runder af samtaler. Vi forventer at holde 1. runde af samtaler den 22. og 23. juni 2020 samt 2. runde af samtaler den 26. juni 2020.

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.