Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frontend udvikler elev

Ser du dig selv som frontend udvikler i fremtiden og har du fingeren på den digitale puls? Så har vi en åben elevstilling til dig hos Søgemedier, hvor du kan tage et vigtigt skridt på din karrierevej.


Søgemedier søger en ambitiøs elev inden for frontend udvikling med en digital profil til at blive en del af vores livlige kontor i Aarhus. Vi er et online markedsføringsbureau i vækst med mere end 200 ansatte i Danmark, kontor i Aarhus og København samt mere end 6000 kunder i hele Danmark. Vores vigtigste arbejdsopgave er at hjælpe virksomheder med at drive forretning i en digital tid ved at tilbyde gennemsigtig og troværdig online markedsføring - SEO, Google Annoncering, Facebook-annoncering og ikke mindst hjemmesideudvikling.

Hvem er du?

Du er en digital ildsjæl, der allerede har prøvet kræfter med udvikling af hjemmesider på et basalt niveau. Du er også gerne motiverest af at gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder, der har brug for din viden til at tilpasse sig den digitale udvikling.

Du behøver ikke kunne en hel masse på forhånd, så længe du har lysten og evnerne til at dygtiggøre dig inden for dit fag. Målet er, at du får en masse hands-on erfaring, der giver dig det allerbedste fundament for din fremtidige karriere. En karriere, der forhåbentlig fortsætter hos os.

Som person tænker vi dog, at du kan sætte flueben ud for følgende ?

  • Du har en god energi og et godt drive
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og at tage ansvar
  • Du elsker at lære og er opsøgende i forhold til viden
  • Du er servicemindet og god til at snakke med kunder
  • Du er smilende og social
Elev hos Søgemedier

Som elev hos os er du naturligvis ikke alene. Vi hjælper dig i gang og støtter dig hele vejen igennem din uddannelsesplan, som du lægger sammen med din mentor og nærmeste leder. Selv om vi holder rigtig meget i hånden – særligt i starten – forventer vi samtidig, at du er kan stå på egne ben.

Hvem er vi?

Søgemedier, der i dag huser 400 ansatte i Skandinavien, er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Der arbejdes seriøst og koncentreret, samtidig med at der altid er plads til, at vi har det sjovt sammen. Fredagsbarer, temafester og firmature er derfor en vigtig del af Søgemediers DNA

Er du stadig ikke overbevist om, at vi kunne være dine nye kollegaer, så bliv klogere på Søgemedierfamilien.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.