Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnede undervisere til UngTårnbys dag og aften afdeling

UngTårnbys valgfagsundervisning og ungdomsskole starter i august og september 2020 og i den forbindelse mangler vi timelønnede lærere, der kan udfordre og inspirere de unge.

UngTårnby er paraplyen for mange aktiviteter for de unge i Tårnby. Vi udbyder bl.a. 10. klasse, knallertundervisning, understøttelse af folkeskolen, valgfag for 9. klasserne og ikke mindst har vi vores aftenafdeling med fritidsundervisning - Ungdomsskolen.

Valgfagene for kommunens 9. klasser foregår om onsdagen fra kl. 8:00 - 15:00, din mødetid er kl. 7:45 - 15:30. Undervisningen foregår på forskellige lokationer i kommunen på følgende datoer: 9/9-20, 16/9-20, 23/9-20, 30/9-20, 7/10-20, 20/1-21, 27/1-21, 3/2-21, 10/2-21

Ungdomsskolen tilbyder fritidsundervisning tirsdag, onsdag og torsdag i tidsrummet 16-21, samt en-dags eller weekend-arrangementer. Sæsonen er fra september til april.

Stillingerne kan kombineres, men oprettes som to ansættelser.

Vi mangler undervisere til følgende fag og inden for følgende fagområder:

VALGFAG:

 • E-Sport og strategi - i teori og praksis
 • Iværksætteri, business and finance
 • Styling – design, hår og makeup
 • Håndværk - byg og skab
 • Arbejdskendskab - hvad kan jeg blive og hvem er jeg?
 • Naturvidenskab i anvendelse
 • Kunst - udtryk i mange former
 • Madkundskab

UNGDOMSSKOLEN:

 • Sprog og matematik
 • Krop, sundhed og mad
 • Sport og bevægelse
 • Musik og performance
 • Værksted og kreativitet
 • Spil og IT
Fælles for begge ansættelser forventer vi:
 • At du er dygtig til dit fag og har lyst til at formidle det i øjenhøjde med de unge samt at skabe et rum, hvor eleverne har medindflydelse på undervisningen

 • At du kan skabe relationer til de unge

 • At du ser muligheder og kan tænke i løsninger, også når det går stærkt

 • At du har lyst til at indgå i at skabe fællesskab på dit hold, men også formår at skabe fællesskaber på tværs af hold

 • At du har lyst og mod på at formidle din viden, så eleverne oplever en varieret og inspirerende undervisning, hvor praktisk arbejde er en naturlig del, men Ikke nødvendigvis at du har undervisningserfaring

Til din ansøgning skal du skrive i overskriften, hvilke fag du ser dig selv i samt en kort beskrivelse af dig selv og af, hvordan du tænker, at et helt undervisningsforløb kunne se ud samt en helt konkret dag på maks. 1 side.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Sidsel Fjeldstedt på telefonnummer 32501751.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Når rette kandidater er fundet, vil stillingsopslaget blive fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.