Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper vikar til Landsbyen Sølund Boenhed 18

Vi søger vikarer der har lyst til og kan arbejde relationelt og tæt med mennesker med lavt funktionsniveau. Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ og ansvar. Der kan arbejde i dag-, aften og nat timer og er fleksibel ifht at kunne møde ind med kort varsel. Kørekort er en fordel. Erfaring med området er ikke et krav, men vil være en fordel.

I Boenhed 18 bor 17 skønne og meget forskellige mennesker, med varig fysisk og psykisk nedsat funktionsniveau og med kompetencer på de tidligste udviklingstrin, herunder mennesker med bla autisme, Alzheimers demens og andre typer demens. Flere beboere har udover udviklingshæmning, begrænset eller ingen verbalt sprog, manglende gangfunktion, psykiatrisk overbygning ol.

Boenhed 18 består af to sammenbyggede huse med 8 lejligheder i hvert hus. Her bor 17 mennesker i alderen 43 til 90 år. I hus 17 er der 8 mennesker og i hus 18 bor der 9, da her bor et ægtepar. Nye beboere kommer hjemmefra, fra andre institutioner i landet eller fra Boenheder i Landsbyen Sølund. Når der flytter nye beboere ind i Boenhed 18, er det oftest grundet yderligere funktionstab eller en demenssygdom og deraf øget behov for særlig støtte, pleje og omsorg.

I Boenhed 18 lægger vi vægt på at give beboerne en tryg hverdag i hyggelige, hjemlige og stabile rammer. Det overordnede mål er, at den enkelte beboer har betydning for andre mennesker og oplever sig anerkendt og accepteret i en meningsfuld hverdag. Fælles for beboerne er, at de har behov for megen hjælp og individuel støtte i hverdagen, samt en høj grad af tryghed og forudsigelighed. Dette skaber vi blandt andet gennem struktur og en kærlig og omsorgsfuld kontakt til den enkelte. Vi arbejder med udgangspunkt i filosofien Gentle Teaching, samt høj grad af faglighed og erfaring.

Du er velkommen til at kontakte Boenheden for yderligere information eller besøg. Kontakt faglig leder Rennie Lundstrøm på tlf 87 94 82 18 eller rennie.lundstroem@skanderborg.dk Se også hjemmesiden www.solund.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.