Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AMBITIØS .NET-UDVIKLER TIL LOVLA.DK

Er du på jagt efter en arbejdsplads, hvor du får et stort ansvar og kan fordybe dig i din kode? Et sted hvor, innovation, fokus på kvalitet og agilitet går hånd i hånd med sjove kollegaer, overdådigt game-room og sociale arrangementer?

Så er Amsiq det perfekte sted for dig! Vi er et ambitiøst softwarehus, der udvikler innovative digitale produkter i form af en dansk og en international datingplatform. Med vores seneste lancering af Lovla.dk, er vores mission ganske simpel: Vi vil være nr. 1 i digital brugeroplevelse, og vi håber du har mod på at være med på rejsen.

OM JOBBET
Der er fart over feltet når vi hver dag arbejder på tværs af kompentencer og med vores flade organisationsstruktur, vil du opleve at der sjældent er langt fra idé til release. Du kommer til at have hænderne fulde når du varetager en vigtig rolle i udviklingen af Lovla og du får derfor stor indflydelse på vores fremtidige success. Sammen med 10 andre kollegaer, kommer du til at løfte i flok og vi går aldrig nogensinde på kompromis med kvaliteteten af brugeroplevelsen - vi skaber nemlig for brugeren først.

DIT ANSVARSOMRÅDE
Som .NET-udvikler får du det overordnede ansvar for at kode fundamentet for vores applikationer, herunder iOS, Android og web. Vi forventer at du er mester i at anvende og eksperimentere med de nyeste teknologier på området, for at udvikle inteligente og fremtidssikre løsninger.

Mere specifikt er dine arbejdsopgaver følgende:

  • Design og udvikling af omfattende Microservices, API og databaser
  • Viderekommunikation af API’en samt daglig samarbejde med hele udviklingsholdet
  • Administration og vedligholdelse af server, container og cloud opsætninger
  • Ansvar for at de tekniske løsninger lever op til vores høje ambitioner til: kvalitet, ydeevne, skalerbarhed, pålidelighed, tilgængelighed, sikkerhed og nem vedligeholdelse

VI FORVENTER AT DU:

  • Har en relevant videregående uddannelse og hands-on erfaring fra lignenede stillinger
  • Trives med mange ansvarsområder og med at arbejde selvstændigt om koden
  • Har helt styr på moderne .NET Core 3 og C# 8 programmering
  • Har erfaring med Microservices og REST/JSON API
  • Kender til blandt andet ASP.NET, Entity Framework, Modelbinder, Fluent Validator, CleanArchitecture, OAuth/JWT, OpenApi, NuGet, XUnit, Docker, Kubernetes, Nginx, AWS, CI/CD, Ansible

DIN PROFIL
Du behøver ikke nødvendigvis selv at være den store scorekaj, der på daglig basis deler scorereplikker ud på diverse dating-apps. Men hvis du blandt andet ser det spændende i at kode matching-algoritmer, der ved hjælp af machine learning kan forbinde folk og hjælpe dem med at lægge kimen til noget smukt, ja så er du godt på vej.

Det, der skaber faglig eufori hos dig er at kunne gå på arbejde, og få mulighed for at gå dybt i kodning og skabe den helt rigtige løsning, som er med til at sætte standarten. Samtidigt er du skarp til at kommunikere til dine frontend-kolleger, hvorfor og hvordan vi udvikler sproget, så dine og deres løsninger kan arbejde sammen i smuk symfoni.

VI TILBYDER
En fuldtidsstilling hos en gazelle-vindende virksomhed, der de seneste år har oplevet stor succes i digital dating i udlandet og som nu har vendt noget af fokusset hjem igen og er i fuld gang med også at erobre det danske datingmarked med www.lovla.dk og Lovla app. Vi tilbyder chancen for at være med i et ungt og energisk team, med misundesværdigt godt sammenhold og god kollegakarma. Du kan se frem til moderne faciliteter få minutters gang fra Lyngby Station, det nyeste inden for hardware, og en masse goder blandt andet velassorteret game-room, fri parkering, stor frokostordning med frugt, slikautomat, fri fredagsbar og hyppige firmaudflugter

INTERESSERET?
Send os dit CV og en ansøgning til careers@amsiq.com. Vi interviewer kandidater løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.