Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stukkatørlærling

Rubin Stuk & Søn ApS – Rødovre - søger lærling

Rubin Stuk & Søn ApS er et 41 år gammelt, dynamisk stukkatørfirma. Vi beskæftiger ca. fire funktionærer og 15 timelønsansatte. Hos Rubin Stuk & Søn ApS er kunden den vigtigste, vi giver derfor kunden en god og professionel service. Vi er aktionsorienterede, og tager initiativ samtidig med, at vi er omkostningsbevidste og fokuserer på kvalitet.

Rubin Stuk & Søn ApS er en attraktiv arbejdsplads med mulighed for videreudvikling, såvel personligt som fagligt. Vi har skabt et arbejdsmiljø, der er uformelt, inspirerende og positivt.

For at vores succes kan fortsætte, søger vi medarbejdere, der kan indgå i et uformelt team af kompetente og engagerede medarbejdere, der tør tage ansvar i en hverdag, hvor det ofte går stærkt. Vi støtter hinanden, griner sammen og har en positiv adfærd.

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt

Ansøgninger sendes til: Rubin Stuk & Søn ApS Islevdalvej 156 B 2610 Rødovre

 

Beskrivelse af stukkatørfaget:

Stukkaturfaget giver mulighed for at kombinere kunstneriske og kreative evner med et solidt håndværk og teknologisk . En stukkatør lærer først og fremmest at lave stuk til lofter i gips eller kalk. Men mange andre former for udsmykning som søjlebeklædninger, balustre på trapper og altaner, springvand og fuglebade indgår i uddannelsen.

En uddannet stukkatør skal kunne udføre de forskellige stukkatørdiscipliner inden for nybyggeri, byfornyelse og især bygningsrestaurering. Langt den største del af stukkatørens arbejde består af reparations- og restaureringsarbejde på offentlige bygninger fx kirker og slotte samt private ejendomme. Stukkatøruddannelsen kræver i høj grad lyst til at arbejde selvstændigt med opgaver, indendørs og i det fri. Arbejderne foregår på byggeplads og på produktionsværksted. Udendørs arbejdes i alt slags vejr. Derfor skal du, før du vælger stukkatørfaget, gøre op med dig selv, om dette er noget for dig. På landets stukkatørfagskole undervises i fagteori og i praktiske færdigheder, og når du er i praktik i virksomheden, udføre du dekorationer i materialer som gips og beton. Tit følger man sagen fra start til slut, og på den måde opbygger du en erfaring og en rutine, som sætter dig i stand til selvstændigt at udføre fagets discipliner. På skolen undervises i fag som afformning, stukteknik og tegningslære herunder digital tegning i AutoCAD, CAM og CNC bearbejdning af forme og modeller. Samtidig undervises i fotoregistrering. Blandt de almene fag er bygningshistorie og samfundsfag.

Uddannelsesinfo

Varighed: 

Inkl. grundforløb 1 og 2, 4 år og 3 mdr.

Yderlig information: www.ug.dk

Afsluttende hovedforløbsskole: EUC Sjælland - Næstved

Forpraktik: Nej

EUX: Nej

Mulighed for skolepraktik: Nej


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.