Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Københavns Ejendomme & Indkøb, Københavns Kommune

Coronakrisen har tydeligt vist, hvor afgørende det er, at Københavns Kommune kan sikre kerneydelser for byens drift som fx rengøring, lokaler, logistik og værnemidler på en effektiv, tryg og kvalificeret måde. Hvis du er en stærk og dynamisk leder med fokus på både ledelse, drift og udvikling af en politisk ledet organisation med en bred og kompleks opgaveportefølje, er det rigtige job her.

Du kommer til at stå i spidsen for 1.800 medarbejdere, og du skal lede udviklingen af ejendoms- og indkøbsområdet i Københavns Kommune og understøtte effektivitet og et højt serviceniveau for københavnske borgere og virksomheder.

Københavns Ejendomme & Indkøb
KEID skaber rammerne for anvendelsen af Københavns Kommunes ejendomme og for kommunens indkøb – i samarbejde med forvaltningerne og til gavn for borgerne. Københavns Ejendomme & Indkøb (KEID) er en del af Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Økonomiforvaltningen arbejder sammen med de øvrige forvaltninger i Københavns Kommune for at sikre, at vækst, hverdag og livskvalitet følges ad i København. Det gør vi i Økonomiforvaltningen bl.a. ved at sikre det økonomiske råderum til at realisere politiske beslutninger og ved at bidrage til at skabe beslutningsgrundlaget for byens udvikling, så København kan være verdens bedste by at bo og leve i.

Med ansvaret for 830 ejendomme, og ejendomsadministration fordelt på 3.500 bygninger, er KEID en af Danmarks største ejendomsadministratorer, som driver og udvikler ejendomme som fx kulturhuse, biblioteker, institutioner, skoler og idrætsanlæg.
Organisationens 1.800 medarbejdere arbejder dagligt for at skabe de bedste rammer for byens borgere og hertil sikre, at der købes effektivt ind.

I 2020 blev Københavns Kommunes Rengøringsservice etableret som en del af KEID, hvilket har betydet en udvidelse af antallet af medarbejdere i KEID med næsten 900.

Stillingen og fokusområder
Opgaveporteføljen i KEID er bred og favner over helt konkrete ejendomsserviceopgaver, såsom rengøring, viceværtsopgaver, teknisk drift og bygningsvedligehold mv., men også ejendomsadministration, køb, salg og leje af ejendomme samt indkøbsområdet, forsikring og CSR.

Som direktør for KEID refererer du til direktionen i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune og indgår i Koncerndirektionen. Du indgår i et tæt samarbejde med forvaltningens øvrige direktører og i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med de andre forvaltninger. Du indgår i et tæt samarbejde med din ledelsesgruppe bestående af en vicedirektør, fem centerchefer, og sammen er jeres arbejdsopgaver bl.a. at:

  • Fastlægge den strategiske retning for KEID og samtidig sikre en stabil drift med høj kundetilfredshed
  • Forbedre værdiskabelsen og anvendelsen af kommunens ejendomsportefølje
  • Sikre effektive og ansvarlige indkøb i kommunen
  • Udvikle samarbejdsrelationer internt i organisationen, med medarbejdere og i kommunens forvaltninger
  • Bidrage til, at KEID opleves som en attraktiv og dygtig samarbejdspartner

Den rette kandidat
For at blive taget i betragtning til stillingen kræves en længere videregående akademisk uddannelse. Hertil lægges der vægt på, at du har demonstreret ledelsesevner, samarbejdsevner og resultater fra driftsledelse fra en stor og kompleks organisation.

For at opnå succes i stillingen er det desuden en fordel at besidde følgende kompetencer:

  • Evne til at tænke og agere på strategisk, operationelt og taktisk niveau
  • Stærk i interessentinddragelse og fokus på kundeservice
  • Evne til at holde fokus på sikker drift og skabe udvikling i en politisk kontekst
  • Gode kommunikative og relationelle kompetencer, herunder evne til at sætte retning og kommunikere på alle niveauer

Som person er du samarbejdende og serviceorienteret. Du trives i en travl organisation med mange snitflader og tværgående samarbejder. Du er robust og udstråler ordentlighed, åbenhed og handlekraft. Endeligt er du er god til at danne dig overblik og har en struktureret tilgang til arbejdet.

Løn - & ansættelsesvilkår
Den ny direktør ansættes på kontraktvilkår og indplaceres på løntrin 52, plus særlige tillæg og kontrakttillæg, hvormed lønnen årligt udgør 1.057.944 kr.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2020.

Yderligere oplysninger
Læs mere om KEID på https://kobenhavnsejendomme.kk.dk/.

Hvis du ønsker en fortrolig drøftelse om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Søren Hartmann Hede på 5121 5160 eller Eva Zeuthen Bentsen, partner i Zeuthen Storm, på 2086 0325.

Søg via nedenstående link senest 4. august 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 35.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.