Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handelselev med specialet salg

Handelselev med specialet salg

Brænder du for at sælge og arbejde med salgsrelaterede opgaver i en virksomhed i vækst?

Har du gå-på-mod og ikke bange for at prøve kræfter med teknisk salg, så er en elevstilling hos os måske noget for dig.

Som elev hos HAI gennemgår du et individuelt og praktisk orienteret uddannelsesforløb, der løber over 2 år, og som giver dig titel af handelsassistent med speciale i salg. Du får en bred uddannelse, og kommer rundt i hele huset.

I løbet af uddannelsen vil du gradvist få mere og mere ansvar og flere ansvarsområder, som i høj grad afhænger af, hvilke opgaver og områder du brænder for.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af spændende opgaver inden for tilbudsgivning, salgsopfølgning, messer, kundeservice, opsøgende salg, logistik og meget mere. Du vil blive en del af et ungt salgsteam, og du skal have lyst og mulighed for at rejse – primært i norden og Tyskland (ca. 40-60 dage om året).

Oplæring
HAI sælger overfladebehandling af aluminium til bl.a. offshore-, medicinalindustrien, forsvaret, bygge- og transportsektoren, og er en moderne B2B-virksomhed.

Den rette kandidat forventes derfor at have en vis flair og gerne interesse for tekniske processer. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring og løbende sparring med dine kolleger. Du skal derfor ikke lade dig skræmme af det tekniske aspekt.

Din profil

  • Du har afsluttet eller forventer at afslutte en gymnasial- eller grundforløbet på en erhvervsuddannelse (fx HHX, HG2, studentereksamen/HF + HGS) og/ eller anden relevant uddannelse.
  • Taler og skriver flydende på dansk og har et rigtig godt kendskab til engelsk og tysk.
  • Du er vant til at bruge værktøjer som Word, Excel, Outlook og har mod på at sætte dig ind i nye systemer/programmer.
  • Du er udadvendt, serviceminded, hjælpsom og har altid kunden i fokus.
  • Du synes, at det er spændende at arbejde med alle former for salg, og du stræber efter at blive bedre, lære nye ting og hele tiden forbedre og udvikle dig.


Information og ansøgning
Lyder det som noget for dig, og er du glad, frisk og altid åben for nye udfordringer, er en elevstilling hos HAI en perfekt mulighed for at kickstarte din karriere inden for salg. Det er udelukkende dine ambitioner, der sætter loftet for dine udviklingsmuligheder hos os.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og du referer til Head of Export Sales, Kasper Berggren.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Grith Olmütz, telefon 76268616 eller Head of Export Sales, Kasper Berggren, 26722289.

Vi evaluerer og interviewer løbende vores ansøgere. Når vi har fundet den rigtige kandidat, forventer vi at besætte stillingen hurtigst muligt. Elevstillingen forudsætter kørekort til personbil.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.