Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aktiv og fagligt stærk pædagog søges til arbejdet med ung borger med autismespektrumforstyrrelser på botilbud

Om os HabitusHuset Ny Mårumvej er en nedlagt landejendom, som danner rammen for 12 menneskers liv. Vi har arbejdet målrettet på at tilpasse indretningen til vores beboeres behov. Vi har et stort udeareal med bl.a. bålhytte, gynger, rutsjebane og sansebane. Vi bor på landet med skov, marker, hestefolde og vandet tæt på. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 45 kollegaer, som arbejder dedikeret på at skabe gode liv for beboerne.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad. Vi ser os selv som pionerer i arbejdet omkring mennesker med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Vi er vedholdende med at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

Jeg trives når jeg, sammen med beboerne og mine kollegaer, har mulighed for at bidrage til en hverdag med nærvær, tryghed, trivsel, udvikling og livskvalitet. Derfor er jeg ansat i Habitus og har været det i snart 9 år
- Medarbejder i Habitus

Fagligt miljø Vi er opdelt i teams og primært tilknyttet en bestemt beboer med 1:1 normering i dagtimerne. Dag indmøderne er på 14 timer, hvilket betyder at vi er der, når borgerne står op, og vi slutter dagen af sammen med dem. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder cirka hver anden uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Bliv fast pædagogisk medarbejder for en aktiv, ung mand Du bliver en del af et team med høj faglighed, omkring en aktiv, ung mand med autismespektrum forstyrrelser. Han trives med fysiske aktiviteter og ture ud af huset, hvorfor en del af hans hverdag bl.a. består af daglige løbeture med sit personale.

Der arbejdes dagligt med sansestimuli både i egen lejlighed, på vores store udearealer og i naturen. Han er særligt glad for musik, sang, dans og at tegne.

Når han bliver frustreret, kan det resultere i udadreagerende og selvskadende adfærd, og det er derfor vigtigt, at du har et roligt nervesystem og kan benytte din pædagogiske faglighed i disse situationer. For at minimere årsagen til hans frustration, er det vigtigt, at du formår at arbejde efter en fast struktur.

Hos os får du:

 • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt
 • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
 • Nærværende og anerkendende ledelse
 • Løbende supervisioner samt efteruddannelse bl.a. gennem kurser inden for fagområdet ASF
 • God og grundig introduktion til huset og til borgeren
 • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger
Det er en fordel, at du:
 • Har en relevant uddannelse gerne pædagog, sosu-assistent eller lærer
 • Har erfaring i arbejdet fra handicap-/autismeområdet eller psykiatri
 • Har lyst og energi til at bruge en stor del af arbejdslivet aktivt udenfor
 • Er robust og har et roligt nervesystem, også i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Har lyst til aktivt at medvirke til at udvikle og gennemføre de aftalte pædagogiske strategier
 • Det er et krav at du har kørekort B
Du er etisk funderet og rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du har respekt og ydmyghed i forhold til at være en del af et andet menneskes liv. Og du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig, ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Information og ansøgning Stillingen er på 37 timer og der er opstart hurtigst muligt. På en måned har du typisk 10-11 indmøder og to mødedage. Indmøderne ligger også i weekender.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Suzanne Elfort, tlf. 2090 7547, hvis du har spørgsmål.

Vi afholder samtaler løbende, og tager stillingsopslaget ned, når den rette kandidat er fundet. Så søg gerne allerede i dag.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Grundet GDPR modtager vi ikke ansøgninger via mail. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Hør herunder hvad Habitus' direktør fortæller om at arbejde i Habitus


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.