Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Østerhåbskolen søger barselsvikar fra uge 33-41

På Østerhåbskolens afdeling i Hatting søger vi en dygtig matematiklærer, der har lyst til fast vikariat fra 10. august til 9. oktober 2020.
 
I skemaet er der timer i matematik, natur/teknologi, historie og håndværk & design. Timerne er primært på 3. og 5. årgang. Derudover er der mulighed for ekstra timer i form af støttetimer og løse vikartimer.
 
Efter uge 42 er det muligt at fortsætte som vikar på hele skolen. Vi er en stor skole, så der vil være en del muligheder.
 
Du vil blive tilknyttet de klasseteams, der er, og I er sammen om at løse skolens kerneopgave for eleverne i de givne klasser. Teamarbejdet er i fokus for at kunne løfte skolens opgave kvalificeret. Der arbejdes i alle teams kontinuerligt og med fastsatte mål for teamets arbejde. Vi er organiseret således, at det enkelte team har stor fleksibilitet ift. at arbejde kvalificeret med kerneopgaven: elevernes læring og trivsel.
 
Dette tætte samarbejde bidrager i høj grad til fælles planlægning, gennemførsel og evaluering af undervisningen.
 
Østerhåbskolen ligger i det sydlige Horsens. Vi arbejder afdelingsopdelt, og skolen har fire afdelinger. Afdelingerne i Torsted er delt i indskoling, mellemtrin og udskoling, og derudover er der afdelingen i Hatting fra 0.-6. klasse. I Hatting er der ca. 260 skønne børn og 25 tilknyttede kolleger.
 
Alle skolens afdelinger ligger i et aktivt lokalområde med en engageret forældrekreds.
Skolen har ca. 1350 herlige elever og en SFO både i Hatting og Torsted med plads til ca. 500 børn. Skolens kompetente personalegruppe består af ca. 125 mennesker.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Såfremt ovenstående har vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte nedenstående for uddybning af stillingsindhold:

  • Afdelingsleder på afd. Hatting Christina Skovgaard på tlf. 24 66 68 33 eller cspe@horsens.dk 
Ansøgningsfrist: onsdag den 1. juli 2020.
Ansættelsessamtaler: fredag den 3. juli 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.