Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarets Efterretningstjeneste søger en administrativ sagsbehandler til sikkerhedsgodkendelser

Kunne du tænke dig et meningsfuldt arbejde i en dynamisk og udviklingsorienteret efterretningstjeneste? Og kan du lide at være i dialog med mange mennesker i løbet af din arbejdsdag? Og vil du gerne indgå i et højt professionelt team, der arbejder med sikkerhed i Forsvaret?
Hvis du kan sige ja til disse spørgsmål, så har Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) et interessant job som administrativ sagsbehandler i Afdelingen for Militære Sikkerhed, som skal besættes snarest. Stillingen kan søges af både militære og civile.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du vil indgå i et team med forskellige personlige ansvarsområder. Vi er et bredt sammensat team med både civile og militære medarbejdere. Det giver os et højt fagligt niveau til at løse vores opgaver, som blandt andet er at varetage sikkerhedsgodkendelser inden for Forsvarsministeriets område. Stillingen indebærer et bredt samarbejde med hele Forsvarsministeriets koncernområde. Du vil også have kontakt til Politiets Efterretningstjeneste.
Dine vigtigste opgaver i stillingen bliver:

• Selvstændig sagsbehandling, herunder behandling af oplysninger til brug for sikkerhedsgodkendelse af medarbejdere og virksomheder
• Oprettelse og opdatering af sikkerhedsgodkendelser i administrative systemer
• Udarbejde skriftlige partshøringer ifm. sikkerhedsgodkendelser
• Rådgive og vejlede styrelser, myndigheder og virksomheder i forhold til sikkerhedsgodkendelser
• Rådgive og vejlede virksomheder i forhold til sikkerhedsløsninger
• Kontakt til Politiets Efterretningstjeneste (PET) vedr. sikkerhedsgodkendelser
• Gennemføre sikkerhedssamtaler

Der er således både opgaver på kontoret og ude hos de myndigheder og virksomheder, som vi arbejder sammen med og servicerer. Du vil få gode muligheder for at videreudvikle egne kompetencer og få faglig sparring på et højt professionelt niveau.

Der kan være rejseaktivitet forbundet med stillingen, op til 20 dage om året.

Du og din baggrund er vigtig
Du har tidligere erfaring med forvaltning og sagsbehandling i det offentlige, herunder også kendskab til Forvaltningsloven og din erfaring gør, at du selvstændigt kan træffe afgørelser efter almindelige forvaltningsregler.

Dine formuleringsevner er gode, både mundtligt og skriftligt, og de kommer dig til gavn i stillingen, hvor du i dagligdagen vil komme til at tale med mange forskellige mennesker, og skal formidle fagligt stof så modtageren forstår budskabet. Du skal kunne håndtere svære samtaler og ”komme ind under huden” på folk.

Du er meget omhyggelig i løsningen af dine arbejdsopgaver og du kender dig selv godt nok til at vide, at du kan arbejde med stor diskretion i opgaverne. Det er vigtigt, at du er fagligt og personligt afklaret i forhold til at kunne arbejde med sikkerhed og mennesker. Du skal have en god menneskelig intuition.

Har du tidligere arbejdet med sikkerhedsgodkendelser og gennemført sikringskursus er det bestemt en fordel, men ikke et krav. Det er heller ikke afgørende, om du har en baggrund fra Forsvaret. Der vil være et uddannelsesforløb i forbindelse med ansættelsen, hvor du bliver introduceret til både sagsbehandlingen og it-systemer samt eksterne kurser i sikkerhed.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og erhvervserfaring.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.
FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Arbejdssted
Østerbro.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 13. juli 2020.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted 33/34 og stiler mod en ansættelse fra 1. oktober 2020. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.