Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejeansvarlig teamkoordinator til Bomi-Parken

Er du sygeplejerske, og drømmer du om faglig og ledelsesmæssig udvikling? Vil du være med til at få fagligheder til at vokse og trives?

Vi en søger en engageret sygeplejerske  til at være teamkoordinator og have ansvar for de komplekse sygeplejeopgaver på din etage. Samtidig skal du kunne fungere som demens-vidensperson for hele huset. Har du erfaring og uddannelse inden for områderne, tæller det som plusser, men er ikke et krav. Du skal have lyst og engagement til at udvikle dig sammen med andre og mod på at videreuddanne dig indenfor et eller flere af disse områder:

  • Demens, på diplomniveau
  • Psykiatri
  • Borgernær sygepleje, specialuddannelse
  • Faglig ledelse og koordinering

Hos os er du ikke alene. Vi team’er op om hinanden, giver faglig støtte og sparring. Du får en tværgående sygeplejerske, en kvalitetssygeplejerske og en øvrig sygeplejeansvarlig teamkoordinator som kollegaer og sparringspartnere. Med andre ord, hos os tør vi love, du får et godt arbejdsliv.

Vi arbejder alle for at løfte kvaliteten og har særligt fokus på at være et hjem, hvor alle har ressourcer og kan være med til at gøre en forskel. Vi tror på tværfaglighed som redskab til mangfoldighed og at lykkes sammen.

Dine opgaver
Dine opgaver er at være teamkoordinator for et til to teams med 17 beboere og ca. 12-13 ansatte i hver og sygeplejeansvarlig i de tre teams på 1. sal.

Du skal løse de komplekse sygeplejeopgaver, der er, samt overdrage og undervise det øvrige personale i sundhedsfaglig rød tråd, handlinger og opfølgning. Du er ansvarlig for den samlede sygeplejefaglige dokumentation og vil i det daglige også medvirke til at løfte fagligheden og spore de tidlige tegn i plejen i de teams, du har ansvar for.

Det er naturligt for dig at give en hånd med, da det er her, du får dine input. Derudover er du en drivende kraft i teamet, som kan motivere og bidrage til gode dage for alle. Du deltager i store ledergrupper, som har møde hver 14. dag. Bomi-Parken står overfor organisationsændringer, og du vil i den forbindelse skulle indgå i flere ledelsesopgaver.

Du vil sammen med de øvrige teamkoordinatorer være tovholder i en række tværgående opgaver, afhængigt af dine kompetencer og interesser.

Vores kerneopgave er makkerskabet med beboeren og dennes familie. Du skal derfor ville arbejde med hjemlighed og have lyst at arbejde med fællesskabet som afsæt for at give beboerne mulighed for at leve det liv, de ønsker.

Du tror på værdien af, at beboerne styrer opgaverne, du går forrest og kan holde fast i den prioritering. Vi tror på, at det vokser og gror vi alle af. Vi tror, det skaber større råderum og handlekraft.

Vi tænker, at ordene menneskeorienteret, handlekraftig, afslutter, fokus på fremtiden og logisk tænkende med fokus på sagen alle er ord, du godt kan identificere dig med.

Om Bomi-Parken
Vi er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Her bor 86 ældre, fordelt i fem teams. Huset er bygget i 2010, og vi har dejlige rammer såvel inde som ude.

Læs mere på bomi-parken.kk.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 35-37 timer om ugen. Du afgør det, og har selv indflydelse på planlægning af din arbejdstid. Der er weekendvagt hver femte weekend. Det er til gengæld superhyggeligt.

Vi giver tillæg for uddannelse og teamkoordinatorfunktion.

Stillingen er til besættelse 1. september  2020.

Mere information
Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte forstander Lars Bo Sørensen på 2620 8750.   

Søg via nedenstående link senest mandag den 6. juli 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag den 8. juli.

Vores hverdag handler om mennesker
Se mere om os på vores-hverdag.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.