Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Anklagemyndigheden

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Anklagemyndigheden i Midt- og Vestsjællands Politi søger en eller flere jurastuderende til en eller flere stillinger som studentermedhjælpere med tiltræden snarest muligt.

Opgaven:
Arbejdet består i at assistere anklagerne med udkast til afgørelser bl.a. i aktindsigts- og erstatningssager samt i straffesager, hvor efterforskningen indstilles. Dine arbejdsopgaver kan også bestå i at søge og vedligeholde praksis på udvalgte fagområder til brug for anklagernes sager samt bistå med legalitets- og tilsynsopgaver. Der vil også være tale om administrativt arbejde, herunder kopieringsopgaver, journalisering og digitalisering af straffesager.

Du får et unikt indblik i politiets og anklagemyndighedens arbejde og et ansvar, der følger dine evner og indsats.

Dig:
Du er fagligt velfunderet og har interesse for strafferet, straffeproces og forvaltningsret. Vi lægger vægt på, at du som person er udadvendt og kan få noget fra hånden uden at gå på kompromis med kvaliteten og på, at du er engageret, fleksibel og bidrager til at skabe en god arbejdsplads.

Derudover har du flair for it og kan hjælpe i forhold til digitale retssager og elektroniske hjælpemidler samt har kendskab til Microsoft Office herunder særligt Word og Excel, ligesom det vil være en fordel, hvis du har bestået strafferet.

Os:
I anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi er vi omkring 65 medarbejdere (jurister, administrative medarbejdere, politianklagere og studentermedhjælpere), organiseret i tre advokaturer: Advokaturen for Kvalitet og Udvikling, Advokaturen for Almene Straffesager samt Advokaturen for Specielle Straffesager, herunder Tungvognscenter Øst (TCØ), der er beliggende i Greve.

Ansættelsesforhold

Du ansættes som timelønnet med en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer pr. uge. Arbejdstiden tilrettelægges efter aftale, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til eksamener mv.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO-s-fællesoverenskomsten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til relevant niveau samt opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senioranklager Janne Holstein Pehrson på 93501349 eller advokaturchef Helle Olesen på tlf. 51289153.

Du bedes sammen med din ansøgning og dit CV også sende dokumentation for hidtidige eksamensresultater samt dokumentation for, at du er indskrevet på jurastudiet (indskrivningsbekræftelse).

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 30-32.

Når du søger en stilling ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores
rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter så det fremgår, hvilken stilling du søger. Når du har søgt en stilling, vil du modtage en autogenereret mail med bekræftelse. Har du spørgsmål til selve ansøgningsprocessen bedes du rette henvendelse til
HR-afdelingen i Midt- og Vestsjællands Politi.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.