Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fritids/deltids - Aktivitetsmedarbejder til Krisecenter for mænd - Fredericia

Krisecenter for mænd i Fredericia har fået støtte til et 2-årigt projekt til ansættelse af 2 aktivitets- og netværksmedarbejdere for en 2 årig periode. Der er tale om hovedsageligt weekendarbejde, hvor de 2 medarbejdere skiftevis arbejder hver anden weekend 10 timer fordelt med 5 timer lørdage og 5 timer søndage.

Mange beboere kommer udenbys fra og kender således ingen i Fredericia. Specielt i weekends kan beboerne opleve ensomhed, hvor behovet for adspredelse dækkes ind via fjernsynet (i weekends er der kun en medarbejder til stede i krisecenteret). Der er således behov for, at nogen støtter og motiverer mændene, og som kan gå med til sociale aktiviteter den første stykke tid.

Målet er, at mændene kan få et lokalt netværk – venner som de kan opsøge på hverdage og i weekends i forskelle sammenhænge (også når støttepersonen ikke længere er tilknyttet), eller venner som de kan få besøg af. Projektet skal bryde mændenes sociale isolation og gøre op med ensomheden.

”Gå med” opgaverne for en aktivitet- og netværksmedarbejder kunne f.eks. være følgende:

Biograf, cafebesøg, sportsbegivenheder, udstillinger og foredrag, koncerter, fitness, idræt, kirkemesse, deltage i netværksgrupper, kreative aktiviteter, en tur ud at fiske, traveture og løbeture i frisk luft.

Arbejdstimerne kan i forhold til en bestemt aktivitet, der kun foregår på hverdage, kan selvfølgeligt lægges på hverdage.

Tanken er, at du måske er studerende, hvor dette arbejde kunne være studierelevant og at du er engageret i kriseramte mænd og har lyst til at gøre en forskel for denne målgruppe. Måske du er godkendt til et fleksjob og er interesseret i arbejdsopgaverne, opfordres du til at ansøge om stillingen.

Hvis du har yderligere spørgsmål du gerne vil have afklaret forinden du ansøger, kan henvendelse ske til centerchef Carsten Nicolaysen på telefon 75-933223.

Ansøgning bilagt eventuelle anbefalinger kan sendes på mail til ”krisecenter@mail.dk - ansøgningsfrist 10. juli 2020

Samtaler forventes afholdt i uge 29


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.