Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Åens vuggestueafdeling

Brænder du for at skabe rammerne, der understøtter børnenes udvikling mod at blive selvstændige og sociale? Vil du være en del af et fællesskab med høj faglighed? Og er du anerkendende og rummelig i din kontakt med børn, forældre og kolleger? Så bliv en del af Åen og vær med til at:

  • Sætte barnet i centrum.
  • Være medskaber af den positive arbejdskultur, vi har i Åen.
  • Fokusere på børnenes muligheder fremfor begrænsninger
Vær med til at sætte børnene i centrum
Du bliver en del af et vuggestuehus, hvor vi er 10 kolleger til 32 børn fordelt på tre stuer. Vi har en god og positiv omgangstone i vores stabile medarbejdergruppe, hvor vi bakker hinanden op – fagligt såvel som socialt.

Vi fokuserer på at skabe et anerkendende og rummeligt miljø, hvor børnene bliver mødt af omsorgsfulde voksne, der er glade for at være samme med dem. Vær med til at sætte børnenes perspektiv forrest, når vi arbejder med at skabe trivsel, læring og udvikling ud fra det sted, hvert enkelt barn er.  

Vi har høje ambitioner for alle børn
Vi er på en udviklingsrejse, som tager udgangspunkt i den nye styrkede læreplan, der har fokus på børnesynet, leg og bevægelse. Du bliver en del af et fællesskab, der tror på, at alle har talenter og ressourcer, og at børn har ret til kontinuerlig læring i legende og demokratiske fællesskaber.

Du er uddannet pædagog
Som person er du reflekterende og har en høj faglig bevidsthed. Du er nysgerrig på at forstå, hvorfor børnene reagerer, som de gør og møder dem gennem en anerkendende tilgang. Du er en empatisk og legende voksen, der har gå-på-mod til at tage initiativ og gå forrest i praksis.

For dig er der stor værdi i det gode forældresamarbejde, som du aktivt styrker ved at indbyde til faglige snakke. I Åen har vi et godt forældresamarbejde med engageret forældre, der er nysgerrige på vores dagligdag og gerne vil institutionen.    

Bliv en del af et fagligt stærkt læringsfællesskab
Vi dyrker den høje faglighed, elsker at udvikle os og er åbne overfor nye ideer og forandringer. Hos os er der rum for at gå nye veje og beskæftige sig med det, man virkelig brænder for – selvfølgelig indenfor institutionens rammer og værdier. Hos os er der rig mulighed for at udvikle sig.   

Du bliver en del af et læringsrum, hvor vi diskuterer litteratur og fagartikler – og det er vigtigt, at du ligeledes har lyst til at komme med faglige input og være med til at skabe læringsrum til fordybelse. Du indgår glædeligt i faglige drøftelser og tør sætte din egen pædagogfaglige praksis til diskussion

Dagligdagen i Åen
Åen ligger i et naturskønt landsbymiljø i Sengeløse kun 7 km fra Taastrup station. Vi bruger nærmiljøet meget i vores hverdag, når vi eksempelvis tager på ture. Åen består af 3 afdelinger. Vi rummer et vuggestuehus med 32 børn, to børnehavehuse, afd. Troldehuset, med ca. 40 børn, samt Hytten, et storbørnshus med ca. 26 børn.  

Du får en leder, der er synlig i hverdagen og har høje forventninger til personalegruppen. Der er altid en åben dør og mulighed for sparring, konstruktive løsningsforslag eller et par lyttende øre efter behov.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 15. juli 2020
Vi holder samtaler i uge 30.   

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.
Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. september eller snarest derefter.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Klyngeleder Maj-britt Marcussen på 20146783 og maj-brittma@htk.dk eller Pædagog Helle Bakø på 43353280.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.