Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Netværksspecialist til Dansk Miljø- og Energistyring A/S

Vil du arbejde med forskelligartede projekter, kundedrift og -support inden for IT-netværk? Ønsker du en udviklende rolle i en spændende virksomhed i kontinuerlig udvikling, hvor der er fokus på trivsel og sammenhold? Så er det dig, vi søger til et job som netværksspecialist hos Dansk Miljø- og Energistyring A/S i Holstebro.

 

Dansk Miljø- & Energistyring A/S (DME) er i stadig positiv udvikling, og derfor søger vi en netværksspecialist til hovedkontoret i Holstebro.  Som medarbejder hos DME er du med til at understøtte kvalitetsløsninger til kunder inden for fjernvarme, vandforsyning, biogas, spildevand og industrien i Danmark. 
 
Om jobbet
Du bliver en del af en netværksafdeling, hvor der er masser af faglig sparring at hente, ligesom du kommer til at indgå i et mentorshipforløb, som en del af din oplæring. 

I det daglige vil du have en central rolle i konfiguration, support samt deltage i design af netværk på kundeprojekterne. 

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

  • Programmering af Cisco Meraki switche og firewalls
  • Opsætning og support af VPN med SMS Passcode
  • Design af netværk til nye forsyningsprojekter
  • Migrering af netværk
  • Support til kunder og kollegaer

Der er også mulighed for at arbejde med administration af Windows servermiljøer, virtuelle servermiljøer (VMware) og SCADA-programmering.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse som fx datalog, datamatiker eller ingeniør og har interesse for og erfaring med netværksdrift. Har du en eller flere Cisco certificeringer, vil det bestemt være en fordel. 

Du er en holdspiller, som samtidigt kan arbejde selvstændigt, og du har fokus på at yde en god service til både dine kollegaer og kunder.

Du er omhyggelig og sætter pris på, at de ting, du afleverer, er i orden.   

DME tilbyder dig
Ansættelse i en velrenommeret virksomhed med fagligt dygtige medarbejdere og fokus på høj kvalitet. Der vil være gode muligheder for videreudvikling, kurser samt mulighed for indflydelse på din hverdag. 

Du kommer til at indgå i et attraktivt arbejdsmiljø med stærkt sammenhold, hvor der desuden er fokus på din trivsel og arbejdsglæde.  Du får en lønpakke efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt del i en attraktiv overskudsdeling. 

Om Dansk Miljø- & Energistyring A/S 
DME blev grundlagt i 1988 og er med sine ca. 60 medarbejdere leveringsdygtige i komplette styrings- og overvågningsanlæg til fjernvarme, kraftvarme, vandværker, renseanlæg og industri. DME arbejder med udgangspunkt i kundens behov og tilfredshed og har stort fokus på kvalitet, kundeoplevelse og langtidsholdbare tekniske løsninger.

Se mere på: www.dme.as  

Arbejdssted
Dansk Miljø & Energistyring A/S, Fabersvej 7, 7500 Holstebro

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER er varetager rekrutteringsprocessen for DME, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 

Du er også velkommen til blot at sende et link til din opdaterede LinkedIn-profil til ale@jks.dk.

Grundet Persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning pr. mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Lenith på tlf.: +45 3085 1307 eller ale@jks.dk.

Første samtale vil blive afholdt hos JKS CAREER


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.