Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Programchef for fakta, livsstil, kultur og underholdning til DR1

DR Medier søger en visionær og strategisk stærk programchef med ansvar for fakta-, livsstils-, kultur- og underholdningsstof til DR1. Programchefen skal med sine genreområder bidrage til, at DR med strategien ”sammen om det vigtige” understøtter demokratiet, bidrager til dansk kultur, styrker fællesskaber i Danmark og skaber høj værdi for brugerne. Det kræver et skarpt blik for hvor danskerne er, dybt kendskab til udviklingen i medielandskabet og klare publicistiske ambitioner for indholdet.

Som programchef er en af dine væsentligste opgaver - i samarbejde med redaktørgruppen - at fastlægge og udvikle den strategiske retning for stofområderne formateret fakta, livsstil, kultur og underholdning til DR1. Du skal sikre, at indhold udvikles, så det både løfter public service-opgaven på DR1’s flowkanal og på DRTV. Du kommer også til at have brandansvaret for DR1, og sikre at kanalen står tydeligt over for danskerne. Endelig bliver du selv ansvarlig for bestilling af en række programmer til DR1.

Som chef skal du komme med tv- og broadcast-erfaring og tilsvarende erfaring med at lede, skabe gode relationer og motivere forandring. Du bliver en del af DR Medier, der sætter rammer og retning for DR’s kanaler, platforme og indhold. Arbejdet sker i tæt samarbejde med eksterne producenter og DR’s indholdsproducerende afdelinger.

Du bliver en del af området TV & Tværgående, der tilsammen har ansvar for indholdstilbuddene på DR1, DR2, dr.dk, tværgående temaer, samt nyhedsdækningen på alle DR’s platforme, både tv, radio og digitalt. Som en del af ledergruppen i TV & Tværgående kommer du til at samarbejde om at sikre balancer i DR’s samlede indholdsudbud og drive den digitale omstilling af DR’s tv-tilbud.

Som programchef vil du komme til at arbejde med spørgsmål som: Hvordan udvikles de forskellige genrer i dit område, så de løfter DR’s public service-opgave og appellerer til både flowseere og streamere? Hvordan samler DR danskerne og understøtter brede fællesskaber i Danmark? Hvordan fortsætter DR1-brandet med at være relevant for danskerne?

Du får personaleansvaret for redaktionens fem medarbejdere, og du får reference til chef for TV & Tværgående Nikolaj Vitting Hermann.

Kvalifikationer
Som kandidat til stillingen lægger vi vægt på, at du:

  • Har publicistiske ambitioner for programmerne og forståelse for DR’s rolle som public service-udbyder
  • Har indgående kendskab til udviklingen i mediemarkedet og til brugeradfærden på tværs af platforme
  • Evner at tænke og formidle tråde fra en langsigtet strategisk retning til enkeltprogrammer og tilbage igen
  • Trives med at lede og motivere andre til at I sammen når jeres mål
  • Er en holdspiller, der evner at bygge stærke relationer til dine samarbejdspartnere
Om DR Medier
DR Medier har ansvaret for at sætte den strategiske retning, bestille, publicere og evaluere det indhold DR udkommer med på radio, tv og digitalt på dr.dk og sociale medier.

Kontakt
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Kontakt chef for TV & Tværgående Nikolaj Vitting Hermann nivh@dr.dk hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er den 2. juli 2020 kl. 12:00. Der afholdes samtaler løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.