Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior IT Tekniker

Vi søger en erfaren, engageret og serviceminded IT Tekniker, der har stor interesse for global drift af koncernens IT-platforme.

Stillingen

Du bliver en del af en professionel IT-afdeling, hvor kompetencer, udvikling og teamwork er nøgleord.

Du vil indgå i et team bestående af 5 dygtige og hjælpsomme medarbejdere, der sikrer at koncernens IT-drift kører smertefrit og samtidig løser og koordinerer supportopgaverne for Eltronics mere end 500 IT-kyndige medarbejdere - fordelt på 5 lande og 10 spændende selskaber i fortsat rivende udvikling.

Primære ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver:

•    Installation, drift og vedligeholdelse af infrastrukturen:

  • o   Netværk – Cisco & Aruba
  • o   Server, Windows & Linux
  • o   Cloud løsninger
  • o   User end devices
  • o   Applikationer herunder CAD
  • o   Printere og netværksudstyr.
  • o   Mobilenheder.

•    Ansvar for soft-& hardware indkøb til slutbrugerne.

•    Ansvar for telefoni portaler.

•   Overordnet ansvar for helpdesken. 

Du får fast base i vores flotte videnshus i Hedensted, men du skal også forvente at arbejde enkelte dage på nogle af vores andre danske lokationer. 

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har minimum 6 års erfaring fra en lignende stilling, så emner som netværk, serverdrift, Microsoft 365 og AD administration er din hjemmebane.

Din faglige bredde gør, at du er klar på at kaste dig ud i IT-projekter, samtidig med at du formår at holde fokus på at drifte virksomhedens medarbejdere. Erfaring med drift af lokationer i flere lande og administration af disse er en fordel.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du kunne være uddannet datatekniker med speciale i infrastruktur. Væsentligst er, at du er dygtig til dit fag samt har interesse og flair for infrastruktur og besidder et generelt bredt kendskab til IT og drift. Dertil har du gode dansk og engelsk kundskaber – både skriftligt og mundtligt. 

Personlige kvalifikationer

Du arbejder struktureret og evner at prioritere i en travl hverdag. Stillingen er alsidig og krævende og stiller krav til din sans for detaljer, faglige stolthed og evne til at holde mange bolde i luften.

Som person er du løsningsorienteret, vedholdende og service-orienteret. Du arbejder systematisk, er tillidsvækkende, og opsat på at være en del af et team, hvor afdelingens ydelser og platforme løftes helt op i verdenseliten. 

Vi tilbyder

En udfordrende og yderst interessant stilling, der bærer præg af spændende og krævende opgaver. Du vil opleve stor tillid, hjælpsomhed, fleksibilitet og ’frihed under ansvar’.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag med stor berøringsflade. Eltronic er en virksomhed i vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder - både fagligt og personligt.

Derudover, så sætter vi en ære i at bibeholde den uformelle organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt – og så er vi et højteknologisk hus, der stiller den nyeste viden og teknologi til din rådighed.

Bliv en del af en vidensvirksomhed

Eltronic er en videns- og ingeniørvirksomhed, som siden grundlæggelsen i år 2000 har været i konstant vækst.

Eltronic Group beskæftiger ca. 500 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på flere selskaber. Fælles for dem alle er, at de udvikler udstyr og løsninger, som sætter nye standarder bl.a. inden for fremstillings- vind og marineindustrien.

Klik her for at læse mere om Eltronic. 

 

Sådan ansøger du

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Michael Simonsen, der er IT Manager på msi@eltronic.dk eller +45 61331757.

Klik her for at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er d. 2. august 2020.

Ansættelse pr. 1. oktober 2020 eller gerne før. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.