Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bistrupvang søger social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Om jobbet

Som aftenvagt på Bistrupvang har du - sammen med din kollega - den primære omsorg og pleje for 12 borgere i bo-enheden. Derudover er en vigtig opgave et godt og hyggeligt aftensmåltid, som er forberedt af den kostfaglige medarbejder

Som social- og sundhedsassistent på Bistrupvang har du primært ansvar for borgerne i din bo-enhed, naturligvis i samarbejde med din kollega, men du vil også have et tæt samarbejde med den anden bo-enhed i afdelingen. Der er en fast aftale med hjemmesygeplejen om, at de tilser Bistrupvang hver aften, så sparring og evt. hjælp til opgaver er en mulighed. De andre bo-enheder har faste, stabile aftenteams, så der er god mulighed for et godt samarbejde på tværs.

Da vi arbejder i leve-bo miljø, er der også praktiske opgaver, som vi er fælles om.

Din profil

Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra lignende stilling, som har viden og interesse for borgere med demens og som kan arbejde efter leve-bo princippet. Vi ønsker, at du er ansvarsfuld, fleksibel og vægter den nære relation med vores borgere højt. Du skal være god til at samarbejde med borgere og pårørende og naturligvis også med dine kolleger.

Du er uddannet social og sundhedassistent, fagligt velfunderet og med et stort ønske om at bruge tid sammen med borgerne i arbejdet med pleje og aktiviteter og omkring måltidet, så hverdagen skaber mest mulig værdi for borgerne på Bistrupvang.

Du vil arbejde målrettet med leve-bo miljø konceptet, som det er beskrevet af Mette Søndergaard i ”Livet i leve-bo-miljø” dvs. vi har fokus på hjemmelighed, hverdagsliv og det er derfor den enkeltes borgers vaner, behov og ressourcer, der former hverdagen. Det er således kun en fordel, hvis du er kreativ og trives i en travl hverdag.

Du vil bidrage til at borgerne har et aktivt hverdagsliv hvor samværet, måltidet, sociale og fysiske aktiviteter er i fokus og generelt arbejde ud fra Rudersdal Kommunes ældrepolitik og værdigrundlag.

Derfor skal du vælge os

Bistrupvang er et nyere plejecenter, som ligger naturskønt mellem marker og søer. Vi har vores egen dejlige have med musikinstrumenter, høns og højbede til glæde for borgerne, men også for besøgende. Vi arbejder ud fra leve-bo konceptet og vores kostfaglige medarbejdere laver mad i hver bo-enheds køkken. Store dele af råvarerne i vores mad er økologiske.

De fleste af vores medarbejdere har været her i en del år og arbejdsmiløet er godt. Vi samarbejder på tværs af bo-enhederne, når det er nødvendigt.

Som led i en ny ledelsesstruktur vil flere opgaver og mere ansvar løbende blive lagt ud til medarbejderne.

Ansættelsesvilkår

Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent til 28 timer/uge med ansættelse 1. august 2020 eller efter aftale.

Arbejdstiden er fra kl. 15.00-23.00, fast mandag/tirsdag og fredag/lørdag/søndag i lige weekender.

Der vil være introduktion i dagtiden.

Ansættelse er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Bistrupvang er nybygget i 2012. Huset er delt i to afdelinger - Øst og Vest- hver med to bo-enheder, med eget køkken og fælles stue.

Vi ligger tæt på Bistrup Trafikplads og ikke langt fra Birkerød Station.

På Centergangen mellem Øst og Vest er der bl. "Fælleshus" til fester og aktiviteter og et træningslokale, hvor vores fysioterapeut har træning individuelt og for hold.

På gangen er der også kontor for administrative medarbejder og de to afdelingsledere.

Se evt. vores hjemmeside: https://www.rudersdal.dk/bistrupvang

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Medsend gerne dit uddannelsesbevis.

Samtaler:

Afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.