Ansættelse pr. 1.8.2018 - Engageret musiklærer søges til mellemtrin og indskolingen på Vestervangskolen

Engageret musiklærer søges til mellemtrin og indskolingen på Vestervangskolen i Glostrup.

Brænder du for musik, og ønsker du at samskabe en ny kultur omkring faget på Vestervangskolen, så har vi jobbet til dig.

Vi har for tiden - på diverse møder - mange spændende drøftelser om, hvad vi synes, der egentlig er god undervisning, og hvordan vi sammen lykkes med at opnå netop dette. Vi har generelt høje forventninger til os selv - og andre omkring os.

På Vestervangskolen står man aldrig alene og en central del af vores læringsideal bygger på, at vi dygtiggør og udvikler os i et tæt teamsamarbejde.

Vi er en dygtig og engageret medarbejdergruppe, og håber at kunne supplere denne med dig – som faglig spydspids for faget musik. Vi har bl.a. allerede traditioner omkring morgensang og andre samlinger, hvor eleverne synger og spiller. Vi ønsker, at musik får en mere central plads i skolen og vil gerne prioritere dette, hvis vi får de rette lærere, der brænder for at skabe og videreudvikle denne nye kultur.

De seneste år har fællesskaber været omdrejningspunktet for mange af vores aktiviteter og i en verden, hvor individualiseringen vinder frem ser vi bl.a. tiltag som emneuger, morgensang og fælles traditioner som en vigtig del af elevernes dannelse.

Det er vigtigt for os, at du udover musik også kan undervise i andre af folkeskolens fag – gerne i dansk eller matematik.

Vi forventer:

- At du er læreruddannet

- Kan undervise i musik,dansk i indskolingen samt øvrige indskolings afg

- Har en anerkendende tilgang til elever

- Møder med godt humør og en positiv tilgang til elever, forældre og kollegaer.

Vi kan tilbyde:

- En ambitiøs skole for alle

- En skole hvor vi vægter samarbejde højt

- En fleksibel hverdag med skønne børn og gode kolleger

Vi er en tosporet skole med søde børn fra 0-10 klasse, hvor vi i udskolingen har to forskellige linjer: naturfag samt sundhed og bevægelse. Derudover har vi Glostrup kommunes specialklasserække placeret på skolen.

Stillingen er en fastansættelse - med ansættelse fra d. 1.8.2018 - altså efter sommerferien.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn.

Få nærmere oplysninger om stillingen ved henvendelse til afdelingskolesleder Kristoffer Gregersen på tlf. 31513760 eller Kristoffer.Gregersen@glostrup.dk.

Sidste frist for at ansøge er d. 27. april 2018. I Glostrup Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffe- og børneattest. Send din ansøgning med CV samt eksamensbevis og evt. anbefalinger via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Folkeskolelærer

Glostrup Kommune

Brøndby
Hospitalsskolen, Bolig 26 32, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, søger lærer. (Arbejdspladsen ligger i Glostrup kommune) Vi søger en lærer, der brænder for og som gerne må have erfaring i at undervise børn indenfor psykiatrien. På skolen undervise...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Fantastisk og dygtig dansklærer søges til Hedegårdsskolen

Hedegårdsskolen

Albertslund
LIDT OM OSHedegårdsskolen er en udviklingsorienteret skole med flotte fysiske rammer, der giver mulighed for spændende pædagogik. Vi arbejder afdelingsopdelt i årgangsteam. Skolen er kendetegnet ved en god inklusionskultur, mange ressourcer til vejl...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Biologi- og fysiklærer til Hedehusene Skole

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Biologi- og fysiklærer til Hedehusene Skole Snarest muligt eller senest pr. 1. august søger vi en lærer med linjefagene biologi og fysik til vores udskoling. Hedehusene Skole er en tosporet skole placeret tæt på Hedehusene Hovedgade og stationen og ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Glade børn og kloge elever søger flere dygtige lærere

Herlev Byskole

Herlev
Her er muligheden for et spændende og udfordrende job som en del af Herlev Byskoles personalegruppe. Vi søger lærere der: er teamspillere, visionære og vant til at tage initiativer har glimtet i øjnene - og gnisten til at gøre en forskel i en travl ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Lærer til Dronninggårdskolen

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du skal undervise i dansk, engelsk og kristendom i 1. klasse og være læsevejleder. Din profil Du er en ambitiøs lærer og læsevejleder, der har dit fokus på, at eleverne lærer at lære så meget som overhovedet muligt. Du har lyst til at hold...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018