Ansøgning som jobrotationsvikar - Sødisbakke afdeling Tårnly

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit Jobcenter. Hvis dit Jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.Såfremt du ønsker at søge denne stilling skal du vedhæftede et bevis fra dit jobcenter på at du er godkendt til jobrotation.

Virksomhedsservice Mariagerfjord har i samarbejde med en virksomhed i Mariagerfjord kommune, fokus på rekruttering til en spændende og udfordrende stilling indenfor det specialpædagogiske område.

Vi søger jobrotationsvikarer til et 6 mdr. vikariat. Forudsætningen er at du er ledig og, at du på ansættelsestidspunktet vil opfylde betingelserne for at kunne blive jobrotationsvikar.

• Har du et ønske om at prøve dig af, indenfor det pædagogiske område?

• Eller har du kompetencer og/eller uddannelse indenfor det pædagogiske eller sundhedsfaglige område og brænder for at komme i gang?

• Mangler du erfaring indenfor området? Så tøv ikke med at sende din ansøgning!

Vi vil løbende besvare ansøgninger og vi udvælger relevante kandidater som vil blive kontaktet.

Lidt om jobrotation: Når en virksomhed har en medarbejder på efteruddannelse, giver det dig som ledig mulighed for at blive ansat som vikar i den midlertidigt ledige stilling. Ordningen kaldes jobrotation. Du får løn efter overenskomst og mulighed for at bruge dine kompetencer.

Lidt om arbejdspladsen: Tårnly er et bo- og aktivitetstilbud for beboere med nedsat psykisk funktionsevne. Derudover har beboerne betydelige psykiatriske problemstillinger og/eller personlighedsforstyrrelser, adfærdsforstyrrelser og karakterafvigelser.

For at være en kandidat til at blive ansat i rotationsvikariat, skal du have mindst 6 måneders sammenlagt ledighed. Forløbet vil give dig erfaring samt muligheden for at udbygge dit netværk.

Ønsker du at høre mere om ordningen eller har konkrete spørgsmål så kontakt rekrutteringskonsulent Lene Busk på tlf. 97113362.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Tilkaldevikarer til Oust Mølleskolen

Randers Kommune

Oust Mølleskolen i Randers søger tilkaldevikarer til Helddagsskolen, med tiltrædelse hurtigst muligt.Oust Mølleskolen er Randers Kommunes Heldagsskole, som tilbyder special- og socialpædagogisk bistand og undervisning til 6- 12 årige børn med store ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Medarbejder til KAOSAMBASSADEN - Randers 30 timer ugentligt

Randers Ungdomsskole

Randers
Pr. 1. april 2018KAOSAMBASSADEN i midtbyen er et åbent frirum og samlingssted for alle unge i alderen 15 25 året projekt- og aktivitetssted, hvor de unge kan udnytte og udvikle personlige ressourcer og kompetenceret miljø med høj grad af ungeinvolve...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Specialområde Autisme i Randers søger en faglig stærk og erfaren pædagog til opgangsfællesskabet Hobrovej

SAU Hobrovej

Randers
Er du interesseret i at arbejde med en høj grad af faglighed og dokumentation med fokus på at skabe trivsel, udvikling og forandring for voksne mennesker med autisme? Så er du måske vores nye kollega.Specialområde Autisme i Randers søger en ny kolle...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Døgnpædagoger til bostedet Reflex

Fonden Reflex

Vi søger 2 døgnpædagoger, som er nysgerrige på andre og verden omkring os, fagligt velfunderede og som er eksperter i at gå borgeren i møde og forstå borgerens behov. Som kan se bagved adfærd og symptomer, som kan tale et sprog alle forstår og møde ...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Pædagog med pleje-erfaring / Plejepersonale med pædagogisk erfaring

Focus on Care v/Susanne Loft

Favrskov
Focus on Care søger pædagog med pleje-erfaring eller plejepersonale med pædagogisk erfaring til 21 timer pr. uge med mulighed for flere timer. Opgaven: Du bliver hjælper for en yngre borger med fysisk og psykisk handicap. Borgeren har brug for hjælp...