Ansvarlig for dokumentationsstyring

Vil du være ansvarlig for dokumentationsprocesser?   
I de kommende år udskifter vi signalsystemet på jernbanenettet i hele Danmark. Signalsystemet er en ny digital teknologi, der skaber rammen for en mere effektiv udnyttelse af jernbaneinfrastrukturen.  
 
Vi leder efter en kollega, der vil være med til at sikre rammerne for vores arbejde med processer og systemer til dokumenthåndtering. Her anvender vi blandt andet Sharepoint Online, som en løsning, der skal sættes op, så det passer til vort behov for dokumenthåndtering. Herudover skal vores arbejdsprocesser til stadighed vedligeholdes med nye funktioner, dels for at dække vores egne behov, men også for at sikre overensstemmelse med lovgivning på området og god forvaltningsskik.  
 
Udbygning, anvendelse og formidling 
Som vor nye Documentation Manager bliver dine vigtigste opgaver, at udarbejde og vedligeholde processer for dokumentationsopgaver.  
 
Du skal indgå i et samarbejde med vores tekniske afdeling om specifikation af dokumentationskrav i systemet ProArc. Her er det vigtigt, at du er i stand til at formidle beslutninger til superbrugerne, holde en tæt kontakt til vores centrale It-enhed og sikre overensstemmelse med It-strategien.  
 
Du kommer i øvrigt til at varetage administrationen af vores IT-system (Sharepoint), herunder brugeradministration, superbrugerne og vedligeholdelse af sikkerhedsgrupperne. Dette kan ske ved undervisning i anvendelse af systemet og interaktion med superbrugere og slutbrugere. Du skal desuden sikre, at den eksisterende Sharepoint-løsning udbygges med nødvendige funktioner i forbindelse med dokumenthåndtering og anden vidensdeling.  
 
Bindeled mellem teknik, lovgivning og projekternes hverdag   
Du har en akademisk uddannelse. Du kan eksempelvis have læst informationsvidenskab, bibliotekskundskab, kommunikation eller lignende. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Sharepoint Online og/eller de krav, lovgivningen stiller til journalisering og forvaltning, men det er ikke et krav. Du har desuden med fordel erfaring med dokumenthåndtering af store projekter. 
 
Vores arbejdssprog er engelsk. Derfor skal du beherske engelsk både mundtlig og skriftligt på forhandlingsniveau. Du trives derfor i et specialiseret miljø med et teknisk og ingeniørfagligt engelsk sprog.    
 
Du er god til at lytte og formår at omsætte ønsker fra både ledelse og projektmedarbejdere til handling i systemet. Du får en bred kontaktflade, og trives deres med at skabe nye relationer. Det vil du bruge i hverdagen, da du vil komme til at arbejde i grænsefladen mellem faglige grupper med forskellige interesser.  
 
Du bliver en del af et uhøjtideligt, internationalt arbejdsmiljø, hvor vi sidder i åbne kontorer. Du nyder at være en del af et team, hvor du bidrager med egne ideer og en positiv indstilling. Du er ligeledes i stand til at arbejde selvstændigt og trives i en dynamisk hverdag med mange opgaver og deadlines.   
 
Løn   
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.   
 
Ansøgning og kontakt   
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef Bent Ahlgren. Send os gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt.  
 
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

QA Manager

SYBO ApS

Description Hey! We re SYBO and we re here to make awesome games. Like you, we re gamers, we re creators, we re perfectionists. It s our goal to create the best experiences for everyone! Fantastic games are made by fantastic people and that s who we...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Floor manager

Zoologisk Have

Bliver du drevet af at have ansvar og på at yde god service? Kan du lide at arbejde under forandringer, og tager du udfordringer med et smil. Så er denne stilling måske lige noget for dig. Zoologisk Have København søger en floor manager til caf og f...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Ansvarlig for dokumentations- og Informationsstyring

Signalprogrammet

Kan du skabe strategi og processer for dokumentations- og dataflow? I de kommende år udskifter vi signalsystemet på jernbanenettet i hele Danmark. Signalsystemet er en ny digital teknologi, der skaber rammen for en mere effektiv udnyttelse af jernba...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Procurement Manager

FLSMIDTH & CO. A/S

Department Description If you have a strong combination of leadership skills, stakeholder management skills, commercial understanding and technical insight you have the opportunity for a unique, challenging and exciting job now. As department Manage...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Operations Applications Manager - Svitzer

MAERSK LINE A/S

Mærsk Transport & Logistics IT is on a transformational journey towards becoming the trusted partner to the business. Being the application manager for the operations area in Svitzer you will have a unique opportunity to directly support and influen...