Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig for Informationssikkerhed

Er du ambitiøs og dedikeret omkring informationssikkerhed og motiveres du af i samarbejde med it-udviklingsleverandører, it-arkitekter og andre kolleger at finde gode, sikre løsninger, som også fungerer i en tilsynsførendes travle hverdag? Vi du gerne udfordres i en rolle, der kræver høj teknisk faglighed og giver mulighed for læring og indsigt i et komplekst systemlandskab? Så har vi jobbet til dig i Kontor for Digitalisering og Data.


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dkBliv en del af et fagligt stærkt kontor I Arbejdstilsynets Kontor for Digitalisering og Data er vi ansvarlige for digitaliseringen af organisationens opgaver og for at bringe Arbejdstilsynets data i spil - både internt og eksternt. Vi sikrer, at driften af systemerne er effektiv og sikker, og at systemerne er tilgængelige og performer, som de skal. Arbejdstilsynets fagsystemer udgør et komplekst systemlandskab, der bl.a omfatter selvbetjeningsløsninger til virksomhederne, mobile løsninger til vores tilsynsførende, data warehouse, machine learning modeller til tilsynsplanlægning mv.

Vi arbejder lige nu på en omfattende modernisering af vores systemlandskab, som vil strække sig over de kommende 2-4 år, så du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv med opgaver, der kræver stor indsigt i informatiosnsikkerhed, teknisk faglighed og gode samarbejdsevner.

Dine opgaver vil blive løst i tæt samarbejde med vores GDPR ansvarlige, Statens IT (SIT), vores udviklingsleverandører, arkitekter, testmanager og vores agile teams.

Dine opgaver vil være:

 • Gennemføre informationssikkerhedsaktiviteter, som ledelsesrapportering, risikovurderinger, handleplaner, overvågning, og forslag til sikkerhedstiltag.
 • Sikre overholdelse af politikker og ISO 27001 standard.
 • Sikre og overvåge pseudonomisering af data anvendt i test og udviklingsmiljøer.
 • Koordinere og gennemføre interne audits og tilsyn med databehandlere.
 • Gennemføre awareness kampager.
 • Styre og koordinere IT-sikkerhedsprojekter.
 • Koordinere indsatsen ved sikkerhedshændelser.
Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant teknisk, videregående uddannelse fx cand.it, datalogi, ingeniør eller tilsvarende og har erfaring med praktisk implementering af IT-sikkerhed,
 • tænker og arbejder analytisk, struktureret og helhedsorienteret og at du fx i relation til sikkerhedshændelser kan finde ind til kernen i et problem,
 • tager ansvar, er udadvendt og handlekraftig,
 • er en stærk kommunikator, der kan formidle sikkerhedsmæssige problemstillinger i et enkelt og ikke-teknisk sprog – såvel mundtligt som skriftligt – til ledelse og brugere,
 • har et bredt og konkret kendskab til platforme, teknologier og infrastruktur, og evner at omsætte din sikkerhedsviden til rådgivning og
 • er i stand til at bevare overblikket under pres – for eksempel under sikkerhedshændelser.
Digitalisering og dataanvendelse står højt på dagsordenen hos os og vi ønsker at passe godt på vores data og du vil få rig mulighed for at bruge dine evner både for at udvikle og forbedre informationssikkerheden, men også for samarbejde og kommunikation, da dine opgaver skal udføres i tæt samarbejde med ledere, DPO, GDPR jurister og medarbejdere i Digitalisering og Data og også i vores Tilsynscentre rundt om i Danmark.


Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. maj 2021.

?Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.


Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Kontorchef Kirsten Brink på tlf.nr. 7220 8601.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2963 1726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag 24. februar 2021.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 9. marts 2021.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.