Ansvarlig for teknisk dokumentation

Teknik Bureauet ApS søger for Hovmand A/S 

 

Hovmand samler ansvaret for den tekniske dokumentation i en ny stilling i udviklingsafdelingen hvor du får ansvaret for at løfte niveauet til nye højder.  

 

Om Hovmand: 

HOVMAND (http://www.hovmand.com) er verdens førende producent af løftevogne. De leverer løsninger til en bred vifte af internationalt kendte virksomheder indenfor medicin, fødevarer og fremstilling.  

De har i flere år været førende i branchen, hvad angår produktudvikling og har ambitioner om at udbygge den position med produkter og løsninger, der ændrer branchen og udbreder brugen af deres produkter betydeligt.  

De har 45 medarbejdere, hvoraf 15 sidder i eget salgsselskab i München. De har i dag adresse i Sorø, men er påbegyndt opførelsen af et nyt hovedsæde i Køge, hvortil de flytter i januar 2019.  

De oplever et stærkt stigende salg og følger med succes en ambitiøs og international vækststrategi med en eksportandel på over 80%.  

De udvikler, monterer, markedsfører og sælger selv deres løsninger og får produceret komponenterne hos dygtige underleverandører.  

 

Dine arbejdsopgaver:

Du får ansvaret for at sikre topkvalitet i deres tekniske dokumentation og certificering.  

Som en del af udviklingsafdelingen får du ejerskabet af den tekniske dokumentation og skal sikre en høj kvalitet som lever op til gældende standarder.   

Du får mulighed for selv at planlægge og strukturere dit arbejde og skal sætte retningen for virksomhedens fremtidige dokumentation.  

 

Dine opgaver bliver bl.a.: 

• Udarbejdelse og ansvar for deres tekniske dokumentation herunder CE-erklæringer, manualer og certificering.

• Intern rådgivning hvor du vil fungere som eksperten inden for dokumentationsområdet.

• Udarbejdelse af erklæringer der efterspørges af deres kunder og forhandlere.  

Hovmand forventer at øge ressourcerne i udviklingsafdelingen yderligere, og de har udover en ambitiøs plan for deres produktudvikling igangsat et stort digitaliseringsprojekt, hvor udviklingsafdelingen kommer til at spille en central rolle. 

 

Dine kvalifikationer: 

Med din grundighed og store erfaring brænder du for at sikre høj kvalitet i dit arbejde. 

Du er uddannet ingeniør eller har anden teknisk baggrund og har flere års erfaring med teknisk dokumentation.  

Du har et dybt kendskab til maskindirektivet og erfaring med udarbejdelse af CE-godkendelser, herunder udarbejdelse af risiko-analyser, tekniske dossier og manualer. 

Yderligere har du arbejdet med UL-certificering af industriprodukter og kender til reglerne bag disse. Det vil også være en fordel hvis du har kendskab til ATEX reglementet og renrums klassificeringer.  

Dit faglige fundament er i orden men særligt din praktiske tilgang, evne til at drive opgaverne fremad og din begejstring er det der sættes pris på.   

Du kommunikerer uden problemer med kolleger, kunder og leverandører, både mundtligt og skriftligt. Du behersker engelsk og kendskab til tysk vil være godt.  

”Vi leverer produktionseffektivitet og teknisk perfekte løsninger til vores kunder. Vi sørger for, at kunderne undgår tunge løft og forbedrer arbejdsmiljøet. Vi er i dag verdens førende leverandør af løftevogne. Vores vision er at levere markedets mest innovative produkter og udvikle vores distribution og kontakt til kunderne til state-of-the-art. For at gøre det til virkelighed har vi brug for mange nye dygtige medarbejdere!” Adm. direktør Søren Hovmand 

 

Ansættelse hos Hovmand: 

Her vil du møde en afvekslende dagligdag og blive en del af et ambitiøst team, hvor alle hjælper hinanden. 

Den samlede medarbejderstab er en god blanding af indgående erfaring med produkter og processer og en betydelig tilgang i de seneste år af nye medarbejdere, nye kompetencer og et nyt syn på sagen.  

Hovmand har en flad organisation, og der er meget kort fra ide til beslutning og gennemførelse. De har en kultur, hvor man både har det sjovt og arbejder fokuseret. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Technical Superintendent

A.P. Møller - Mærsk A/S (Maersk Drilling)

Technical Superintendent- Mærsk Inspirer We are looking for a Technical Superintendent to join our rig team during the project phase, with potential for further employment when the rig starts up operation in Norway late 2019. By joining Maersk Drill...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Maskiningeniør/tekniker til kunde i Nordsjælland

TEKNIK BUREAUET ApS

Teknik Bureauet ApS søger en maskiningeniør tekniker til kunde i Nordsjælland Der vil være tale om et spændende job hvor du er med fra problemløsning, planlægning, installation af nyt udstyr, montage og til overlevering til produktionen. Dine arbejd...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

Udviklingsingeniør med ambitioner

TEKNIK BUREAUET ApS

Teknik Bureauet ApS søger for Hovmand A S Dit fokus bliver udvikling af nye produkter og løsninger, og du vil få stor indflydelse på virksomhedens fremtidige produktudvikling. Du får selvstændigt ansvar for projekter og kontakt til kunder og leveran...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Engineer or Pharmacist for Wash & Sterilisation

NNE A/S

NNE s Finished Products & Medical Device department is looking to strengthen its team with an engineer, chemist or pharmacist who is experienced in wash & sterilisation processes in the pharmaceutical industry. You will be working in an active and e...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Mechanical Development Engineer with FEM expertise

GN STORE NORD A/S

Do you see yourself developing hearing aids, and do you find documentation to be just as exciting as the planning and execution of mechanical testing? Join us at GN Hearing and work on developing our challenging mechanical solutions and performing t...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018