Ansvarlig for vinbar

Barchef til vinbar

 

Vi har forrygende travlt hos Pinot Butik & Bar. Derfor søger vi en engageret og driftssikker barchef, der kan give vores gæster en god oplevelse i aftentimerne. 

 

Om stillingen

Der er tale om en fuldtidsstilling med vagter mandag til lørdag. Som barchef skal du sikre, at vores kvalitetsbevidste gæster får en venlig betjening og kyndig vejledning, primært i vinbaren, men også i butikken. De fleste aftener skal du desuden fungere som chef for afløsere/ungarbejdere. 

 

Om dig 

  • Du er selvfølgelig velbevandret i vin og spiritus
  • Du har en solid erfaring fra branchen, helst som faglært tjener/sommelier, og du kan lide at have travlt 
  • Du er glad, udadvendt og leverer en god service
  • Du formår at tage styring, lede og vejlede dine kolleger, og du bevarer overblikket – også når du har mange bolde i luften på samme tid
  • Du har faglig og personlig pondus og finder det naturligt at tage ansvar
  • Du bidrager med viden og ideer til at udvikle forretningen

 

Om os

Pinot Butik & Bar er en kombineret vinhandel og vinbar med plads til 30 gæster i baren, 30 gæster udenfor samt 30 gæster til smagninger og selskaber i vores smagelokale. Du bliver en del af et uformelt team, hvor vi hjælper hinanden og lægger vægt på godt kollegaskab og en god stemning i butikken og baren. 

 

Vi er en røgfri arbejdsplads.

 

Vi tilbyder en attraktiv løn efter kvalifikationer. 

 

Interesseret? Så send din ansøgning inkl. CV, foto og referencer i én fil til job@pinotvin.dk. Vi holder løbende samtaler med henblik på ansættelse hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Boye på 28 90 28 80.

 

Læs om vores stillinger på www.pinotvin.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.