Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig klinisk underviser (AKU) til Afsnit for Lungesygdomme

Brænder du for uddannelse?

Ansvarlig Klinisk Underviser(AKU), 37 timer/uge søges til Afsnit for Lungesygdomme, et spændende afsnit i rivende udvikling.

Om Afsnit for Lungesygdomme:

Vores patientkategori er komplekse, ofte multimorbide lungemedicinske patienter med ex. pneumoni, lungecancer, KOL i exa. og pleuraexudat samt patienter med almene medicinske sygdomme. Vi varetager NIV-behandling i afsnittet.

Afsnittet består af en sengeafdeling med plads til 24 patienter og hvor det er planen at vi skal øge til 29 patienter samt et lungeambulatorie.

Vi lægger stor vægt på kommunikation og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter. Fælles for personalegruppen er et stort fagligt som socialt engagement og interesse i at udføre den lungemedicinske sygepleje med patienten i fokus. Vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter, så de føler sig set, hørt og inddraget i behandlingen. Vi har et stort patient-flow, så du skal trives med at det til tider kan gå stærkt.

Vi er et stærke team som hjælper hinanden og vi vægter et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt. Vi er en personalegruppe som består af dels meget erfarne og rutineret sygeplejersker og SSA´er samt mere nyansatte indenfor begge personalegrupper.

Vi har et tæt samarbejde mellem de medicinske sengeafsnit og vores lungeambulatorie som er i afsnittet, så forløbene kan være mest optimale for vores patienter. Vi har tilknyttet ilt-sygeplejerske som tager på hjemmebesøg hos patienter med hjemme-ilt og hjemme-NIV.

Om studiemiljøet:

Vi er et afsnit der vægter et godt uddannelsesmiljø for alle uddannelsessøgende samt for de vejledere der har med uddannelse at gøre.

Vi har de sidste 20 år haft en studiegruppe på afsnittet, hvor vi har samlet alle uddannelsessøgende og hvor der er tilknyttet faste vejledere. der er 10 patienter tilknyttet studiegruppen, som har ansvaret for al pleje og behandling i dagvagten på hverdage. studiegruppen har eget studierum og kontor i afsnittet.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende på 1.,2. og 6.semester, SSA-elever i 3.praktik samt ambulancebehandler-elever. Der er mellem 3-8 uddannelsessøgende ad gangen, på sigt flere, når vi øges i patientantal.

Til studiegruppen er der tilknyttet en Ansvarlig klinisk underviser(AKU), kliniske vejledere samt praktikvejledere. Vejlederne er fælles om at uddanne de uddannelsessøgende vi har. En del af vejlederne i studiegruppen har flere års erfaring indenfor specialet samt som vejledere.

Forventninger til dig:

 • Lyst og interesse i at være med til at uddanne vores fremtidige kollegaer,
 • At du vil være med til at udvikle det studiemiljø vi har i afsnittet.
 • At du vil være med til at udvikle det uddannelsesmiljø vi har på Nykøbing F. Sygehus
 • At du har været uddannet i minimum 2 år og gerne har erfaring indenfor det lungemedicinske/medicinske speciale
 • Erfaring med at vejlede og undervise sygeplejestuderende og SSA-elever
 • Diplomuddannelse, gerne indenfor "Sundhedsformidling og klinisk uddannelse" eller er indstillet på at tage denne uddannelse

Vi kan tilbyde:

 • En mentor der følger dig i introduktionsperioden
 • Introduktion til afsnittet, specialet, studiegruppen samt de opgaver der følger med AKU-funktionen
 • En studiegruppe med andre vejledere, som kan give sparring i forhold til de uddannelsesmæssige opgaver
 • Et godt samarbejde med de andre AKU´er på sygehuset samt med uddannelseskoordinator
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling i et godt tværfagligt miljø
 • En synlig ledelse, der prioritere rammer og personaleressourcer til de uddannelsessøgende
 • Deltagelse i årlig kompetenceudviklingsdag
 • Årligt tillæg på 8280Kr. for at være ansat på et medicinsk afsnit
 • En stilling der som udgangspunkt er vagtfri

Yderligere oplysninger:

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Samtaler vil blive afholdt i uge 13. Ansættelse d.1. April 2020 eller efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende besøg, så du kan se vores afsnit og høre mere om os.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.