Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig og pædagogisk omdelerinstruktør - perfekt studiejob i København

Arbejder du selvstændigt og struktureret og er du typen der tager ansvar? Er du god til at lære fra dig og kommunikere med unge mennesker? Kan du lide frisk luft og en fleksibel hverdag? Så har vi fritidsjobbet til dig!

Om jobbet

FK Distribution søger en selvstændig, struktureret og ansvarsbevidst omdelerinstruktør til instruktion af og støtte til nye omdelere ude i marken. Du får et tæt samarbejde med distributionsledere og distributionschefen på kontoret i Taastrup, men dit arbejde skal udføres på skiftende lokationer i Storkøbenhavn.

Du kommer primært til at arbejde med:

  • Instruktion af nye omdelere i FK’s principper for omdeling
  • Instruktion af nye omdelere i FK’s støttematerialer bla. www.blivomdeler.nu
  • Gennemgang og kontrol af ruter mht. længde, gangrækkefølge, geografi, låste opgange
  • Omdeling af ruter ved behov
  • Ad hoc opgaver der falder i tråd med ovenstående

Vi benytter i stort omfang omdelere under 18 år i vores distribution. Det er derfor afgørende, at du naturligt kommunikerer i øjenhøjde med unge mennesker, og erfaring fra undervisning eller instruktion af unge i forskellige sammenhænge er en fordel. Arbejdstiden er omkring 10 timer ugenligt, og er hovedsagelig placeret onsdag og torsdag mellem 14 og 20. Jobbet kræver at du kan fremvise en acceptabel straffeattest.

Om dig

Jobbet er for dig, som er arbejdsom og synes, at et job med stor selvstændighed og meget menneskekontakt er spændende og motiverende. Derudover er du samarbejdsorienteret, empatisk og trives med en høj grad af selvstændighed.

Vi forventer, at du er:

  • Erfaren i kommunikation med unge mennesker
  • Ansvarsbevidst og selvkørende
  • Glad for at arbejde udenfor
  • Taler og skriver dansk og engelsk
  • Har kørekort og gerne bil

Erfaring som omdeler hos os er en fordel. Den rette indstilling og motivation er dog det vigtigste for at få succes i jobbet.

FK Distribution er eksperter Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret? Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte souschef Malene Ahlstrøm på malene.ahlstrom@fk.dk. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.