Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig Salgskonsulent til Midt- og Sydsjælland

OK Snacks A/S gennemlever kontinuerlig vækst og står for at skulle implementere en række nye tiltag, herunder en styrkelse af vores team af dygtige salgskonsulenter på Sjælland.

Derfor søger vi nu en dygtig salgskonsulent med erfaring fra dagligvarebranchen, og som har erfaring med både mercing og opsøgende salg. Dit primære distrikt bliver Midt-og Sydsjælland samt Lolland-Falster.

Som Salgskonsulent i OK Snacks A/S, har du et stort ansvar i forhold til både vores kunders og forbrugernes opfattelse af virksomheden -dels i forbindelse med kundebesøg i butikkerne og dels via opstilling og branding i butikkerne.

Det er også vigtigt at du er bevidst om at det samarbejde og trivsel der i dagligdagen skabes i virksomheden, har stor betydning for vores fælles engagement.

Dine ansvarsområder og opgaver

Med reference til Distriktschefen, omfatter dine ansvarsområder:

  • Daglige kundebesøg ud fra kundeliste.
  • Pleje, opfyldning og organisering af OK Snacks’ varesortiment i kundernes butikker.
  • Vedligeholde og udvikle den eksisterende kundeportefølje i samarbejde med Distriktschefen.
  • Præsentation og indsalg af vores produktportefølje, herunder nye produkter.
  • Opfølgning på messer, kampagner, aktivitetsaftaler m.v.
  • Optimere kampagner og rådgive kunderne.

Om dig

Det er vigtigt, at du tager ansvar og brænder for dine opgaver, ligesom du kendetegnes ved at være systematisk, kvalitetsbevidst og god til at kommunikere. Du er selvstændig og fleksibel samt udadvendt og med et godt humør – og så har du lyst og vilje til at blive rigtig dygtig til dit arbejde, sammen med dit team af dygtige kolleger.

Som salgskonsulent i OK Snacks A/S, er du vores ansigt udadtil. Størstedelen af tiden bruges hos kunderne, og en vigtig del i jobbet er at skabe relationer til kunderne gennem en professional service og salgsrådgivning. Du har en vigtig ambassadør rolle i forhold til hele virksomheden, omverdenen og vores kunder, og du er medvirkende til at opretholde vort gode image, internt såvel som eksternt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor alle arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi har en uformel omgangstone og en organisation der er præget af at der er højt til loftet, og kort vej til beslutningstagerne. Vi har en sund kultur, gode ansættelsesforhold og attraktive personalegoder.

OK Snacks A/S er en virksomhed i vækst, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, hvis du selv viser initiativ og tager ansvar.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til
Distriktschef Ole Kjærgaard på tlf. 22 19 66 05, eller
HR konsulent John Pagaard på tlf. 20 90 49 70.

Samtaler afholdes løbende, så skynd dig at sende en motiveret ansøgning og et opdateret CV til hrkons@ok-snacks.dk og skriv ”Salgskonsulent” i emnefeltet.

____________________________________________________________________________

OK Snacks = høj kvalitet, komplet udvalg og masser af lækker smag

OK Snacks A/S ligger i Ejstrupholm, og er blandt verdens førende producenter af knasende sprøde flæskesvær. Samtidigt tilbyder vi et komplementært kvalitetssortiment af snacks, popcorn, peanuts, chips og Tex-Mex varianter. Både i form af egne mærker og som private label-produktion.

Vores høje krav til råvarer og kvalitet kendetegner også den brede vifte af snack- og specialprodukter, som vi producerer og markedsfører i dag. Gennem konstant produktudvikling tilbyder vi løbende et sortiment, der imødekommer markedets krav til fornyelse og nye smagsvarianter.

Vi eksporterer til mere end 20 forskellige lande, og vores produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og ved hjælp af de nyeste teknologier.

Læs mere om OK Snacks A/S på http://www.ok-snacks.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Maskinsælger

LINDLARSEN A/S

Brænder du for værdiskabende salg og vil du repræsentere produkter fra førende europæiske leverandører? - Og kan du sætte handling bag ordene og give vores kunder den rådgivning og ekspertise som optimerer deres produktion? Så er du måske lige den s...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Salgsansvarlig med omfattende kendskab til apotekerbranchen

BIOSYM A/S

Ikast-Brande
Biosym A S søger en salgsansvarlig med omfattende kendskab til apotekerbranchen. Du vil i stillingen være ansvarlig for salget af Biosyms produkter til den danske apotekerbranche. Du har generelt en professionel og positiv indstilling, er målrettet,...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018

MONEY MAKER for International Sales Team

BESTSELLER A/S

Vejle
Do you live and breathe for the next sale, and are you looking to kick-start your career working for an international fashion brand? Then we ve got just the right challenge for you! We are now open for applications for the JACK JONES MONEY MAKERS 20...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:9. november 2018

Sales Supporter - France

BESTSELLER A/S

Vejle
Are you passionate about fashion and sales? Do you have a strong drive and the language competences to make difference to our customers in the French market? At JACK JONES, we are always on the hunt for talent, and right now we are looking for a Fre...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Sales Coordinator - French Market

BESTSELLER A/S

Vejle
Are you fluent in French, and can you take on the responsibility of securing that our fastest growing market always have the right support? We are looking for an independent and structured administrative Sales Coordinator to assist our Sales Represe...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:17. oktober 2018