Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig Salgskonsulent til Midt- og Sydsjælland

OK Snacks A/S gennemlever kontinuerlig vækst og står for at skulle implementere en række nye tiltag, herunder en styrkelse af vores team af dygtige salgskonsulenter på Sjælland.

Derfor søger vi nu en dygtig salgskonsulent med erfaring fra dagligvarebranchen, og som har erfaring med både mercing og opsøgende salg. Dit primære distrikt bliver Midt-og Sydsjælland samt Lolland-Falster.

Som Salgskonsulent i OK Snacks A/S, har du et stort ansvar i forhold til både vores kunders og forbrugernes opfattelse af virksomheden -dels i forbindelse med kundebesøg i butikkerne og dels via opstilling og branding i butikkerne.

Det er også vigtigt at du er bevidst om at det samarbejde og trivsel der i dagligdagen skabes i virksomheden, har stor betydning for vores fælles engagement.

Dine ansvarsområder og opgaver

Med reference til Distriktschefen, omfatter dine ansvarsområder:

  • Daglige kundebesøg ud fra kundeliste.
  • Pleje, opfyldning og organisering af OK Snacks’ varesortiment i kundernes butikker.
  • Vedligeholde og udvikle den eksisterende kundeportefølje i samarbejde med Distriktschefen.
  • Præsentation og indsalg af vores produktportefølje, herunder nye produkter.
  • Opfølgning på messer, kampagner, aktivitetsaftaler m.v.
  • Optimere kampagner og rådgive kunderne.

Om dig

Det er vigtigt, at du tager ansvar og brænder for dine opgaver, ligesom du kendetegnes ved at være systematisk, kvalitetsbevidst og god til at kommunikere. Du er selvstændig og fleksibel samt udadvendt og med et godt humør – og så har du lyst og vilje til at blive rigtig dygtig til dit arbejde, sammen med dit team af dygtige kolleger.

Som salgskonsulent i OK Snacks A/S, er du vores ansigt udadtil. Størstedelen af tiden bruges hos kunderne, og en vigtig del i jobbet er at skabe relationer til kunderne gennem en professional service og salgsrådgivning. Du har en vigtig ambassadør rolle i forhold til hele virksomheden, omverdenen og vores kunder, og du er medvirkende til at opretholde vort gode image, internt såvel som eksternt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor alle arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi har en uformel omgangstone og en organisation der er præget af at der er højt til loftet, og kort vej til beslutningstagerne. Vi har en sund kultur, gode ansættelsesforhold og attraktive personalegoder.

OK Snacks A/S er en virksomhed i vækst, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, hvis du selv viser initiativ og tager ansvar.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til
Distriktschef Ole Kjærgaard på tlf. 22 19 66 05, eller
HR konsulent John Pagaard på tlf. 20 90 49 70.

Samtaler afholdes løbende, så skynd dig at sende en motiveret ansøgning og et opdateret CV til hrkons@ok-snacks.dk og skriv ”Salgskonsulent” i emnefeltet.

____________________________________________________________________________

OK Snacks = høj kvalitet, komplet udvalg og masser af lækker smag

OK Snacks A/S ligger i Ejstrupholm, og er blandt verdens førende producenter af knasende sprøde flæskesvær. Samtidigt tilbyder vi et komplementært kvalitetssortiment af snacks, popcorn, peanuts, chips og Tex-Mex varianter. Både i form af egne mærker og som private label-produktion.

Vores høje krav til råvarer og kvalitet kendetegner også den brede vifte af snack- og specialprodukter, som vi producerer og markedsfører i dag. Gennem konstant produktudvikling tilbyder vi løbende et sortiment, der imødekommer markedets krav til fornyelse og nye smagsvarianter.

Vi eksporterer til mere end 20 forskellige lande, og vores produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og ved hjælp af de nyeste teknologier.

Læs mere om OK Snacks A/S på http://www.ok-snacks.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Area Sales Manager, Tyskland

Effektiv Rekruttering

Emballagegruppen søger en dygtig og målrettet Area Sales Manager til at understøtte virksomhedens vækststrategi, herunder målsætningen om at øge samhandlen betragteligt på det tyske marked. Med reference til salgsdirektøren får den nye Area Sales Ma...
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Er du vores nye salgskonsulent til Jylland og Fyn?

SARD KOPENHAGEN ApS

Vi leder efter dig ... SARDkopenhagen er et bæredygtigt, skincare brand i stor vækst på det danske marked. SARDkopenhagen udvikles og produceres i Danmark. Alle produkter er 100 naturlige, milde og effektive. SARDkopenhagen er et innovativt brand, o...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:25. juli 2018

Provisions sælgere søges til Sjælland

Lasota Energy

Training And Rahab er et internetbaseret firma, som tilbyder vejledning af trænings- og genoptræningspprogrammer private, vejledning og undervisning til sportsklubber samt abonnementer til behandlere i Danmark. Produktet er den eneste af sin art i D...
Indrykket:22. juni 2018
Udløbsdato:20. august 2018

JensenAdvice søger salgskonsulent

Jensenadvice

Vil du være vores nye salgskonsulent i Øst Danmark? Vil du sørge for sikkerheden (sikkerhedsbelysning, talevarsling og brandsikring) på skoler, hospitaler, indkøbscentre og lufthavne mm. i Øst Danmark? Tænder du på gode resultater, har styr på hele ...
Indrykket:4. juni 2018
Udløbsdato:24. juli 2018

Tysktalende salgs- og indkøbskoordinator

pro&co as

Ikast-Brande
Til international vækstorienteret e-handelsvirksomhed For at styrke og videreudvikle Ikast Etikets markedsposition på nye og eksisterende markeder, søges en ildsjæl, der med hjertet på rette sted, udstråler lyst og vilje, samt har evnen til at indgå...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:4. august 2018