Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvars- og kvalitetsbevidst supervisor med flair for ledelse

 

Vi søger en supervisor til restauranten, som med talent og interesse for at motivere sine kolleger, kan drive vores nye restauran. Som supervisor på Restaurant Ilden, vil du være restaurantchefens højre hånd og du skal varetage alle opgaver i forbindelse med den daglige drift i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger og køkkenchefen. Restaurant Ilden er et koncept med en kæmpe grillbuffet og brunchbuffet, med råvarer af bedste kvalitet. Du er ansvarlig for at restaurantens koncept efterleves og står til ansvar for at gæsterne oplever samme høje kvalitet hver gang. Udover den daglige drift, er dine primære arbejdsopgaver:

 

  • Medansvar for varebestilling, samt varemodtagelse
  • Personaleansvar for dit team på mange tjenere i restaurantchefens fravær
  • Oplæring og kontinuerlig udvikling af medarbejdere
  • Medansvar for vagtplanlægning

 

Om dig

 

Vi forestiller os at du har solid erfaring fra restaurationsbranchen. Relevant uddannelse er ikke et krav. Det vigtigste er, at du formår at indgå i et fast koncept og føre ambitionen ud i livet samtidig med at du har hele teamet med dig. Du er udadvendt og samarbejdsvillig. Du er positiv af natur og dit gode humør smitter af på resten af teamet. Du arbejder effektivt og ansvarsbevidst og formår at bevare overblikket og roen i stressede situationer.

 

Vi tilbyder

 

  • Dygtige og gode kolleger
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • Fleksible arbejdstider
  • En travl og udfordrende hverdag

 

Der er tale om en fastansættelse på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider.

God løn tilbydes. Ansættelsesdato efter aftale.

 

Sprog

 

Du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau.

 

Ansøgningsproces

Er du vores nye supervisor så send din ansøgning med dertilhørende billede, CV og relevante bilag til: roskilde@ilden.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef Maria Lund på samme mailadresse.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her