Ansvarsbevidst kok søges til italiensk restaurant i Næstved.

Beskrivelse

 

Du får ansvaret for, i samarbejde med chefen, at tilberede italienske a la carte retter. Du kommer til at arbejde med gode danske og italienske råvarer og udover tilberedning af de faste retter på menuen, skal du være med til at udvikle nye retter. Din fornemmeste opgave er, at sørge for at gæsterne altid får en smagsoplevelse som er et genbesøg værd. Du deltager i alle køkkenets funktioner, herunder også egenkontrol, rengøring og opvask.

Arbejdstider

Der er tale om en fastansættelse på enten fuld- eller deltid, med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er som udgangspunkt mandag-søndag i tidsrummet 15.00-22.00

Om virksomheden

Restaurant Italia i Næstved C er en familieejet restaurant og i mere end 30 år har ejeren med sin italienske oprindelse, stolt kræset om specialiteterne i sit køkken og han arbejder stadig tæt sammen med kokkene, om konstant at udvikle smagfulde retter. Virksomheden beskæftiger omkring 10 medarbejdere - heriblandt kokke og tjenere. Tempoet er højt og der efterstræbes høj kvalitet og service.

Om dig

Erfaring er et krav, mens uddannelse er mindre relevant. Det vigtigste er, at du er en god praktiker som arbejder med flid og kvalitetsbevidsthed. Du er nyskabende og motiveres af at udvikle dine kundskaber. Du går til opgaven med kreativitet og arbejde efter devisen, mad spises også med øjnene. Du arbejder struktureret og med et højt serviceniveau, sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er hjælpsom og god til at omgås forskellige slags mennesker og i pressede situationer holder du hovedet koldt og teger tingene med et smil.

Sprog

Det er et krav at du taler og forstår dansk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.