Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarsfuld faguddannet gastronom til koldt køkken


Er du faglært cater, smørrebrødsjomfru eller kok med nogle års erfaring indenfor faget og hvor du haft ansvar for det kolde køkken - gerne fra større kantine? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.15 - 14.15, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 5.30 - 13.30
  • Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, salater, pålæg, kreativ anretning – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du er glad for chancen for både at have ansvaret for produktionen og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Her er et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten – og udvikler hele tiden vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, daglig oprydning, rengøring m.v.
  • Du skal have B-kørekort til bil
  • Du skal fremvise en straffeattest

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært gastronom med nogle års erfaring – gerne fra større køkken / kantine
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver
  • Du kan samarbejde med køkkenchefen om ansvaret for at planlægge og producere mad til 300-500 gæster - primært til det kolde parti
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er struktureret, har det store overblik og er god til at motivere dine kolleger
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tager ansvar
  • Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 300-350 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage). Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Gerne snarest muligt

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce.



    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her