Ansvarsfuld faguddannet gastronom til koldt køkken


Er du faglært cater, smørrebrødsjomfru eller kok med nogle års erfaring indenfor faget og hvor du haft ansvar for det kolde køkken - gerne fra større kantine? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.15 - 14.15, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 5.30 - 13.30
  • Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, salater, pålæg, kreativ anretning – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du er glad for chancen for både at have ansvaret for produktionen og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Her er et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten – og udvikler hele tiden vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, daglig oprydning, rengøring m.v.
  • Du skal have B-kørekort til bil
  • Du skal fremvise en straffeattest

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært gastronom med nogle års erfaring – gerne fra større køkken / kantine
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver
  • Du kan samarbejde med køkkenchefen om ansvaret for at planlægge og producere mad til 300-500 gæster - primært til det kolde parti
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er struktureret, har det store overblik og er god til at motivere dine kolleger
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tager ansvar
  • Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 300-350 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage). Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Gerne snarest muligt

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce.



    Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Indrykket:30. november 2017
    Udløbsdato:25. januar 2018

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du også nogle års erfaring gerne fra en stor kantine? Så er du måske den nye kok vi søger til vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København! Sådan er Fazer F...
    Indrykket:9. januar 2018
    Udløbsdato:13. februar 2018

    Kok

    Kokkenes Køkken - Kombit A/S

    København
    Vi har drøn travlt Kokkenes Køkken søger 1 faguddannet Kok til vores køkken på Islandsbrygge Vores nye kollega vil få ansvaret for at få hele kantinen til at spille og skal kunne styre forretningen ansvarsbevidst og nytænkende i samarbejde med Køkke...
    Indrykket:9. januar 2018
    Udløbsdato:23. januar 2018

    Uddannet konditor/bager søges til køkkenet på Bispebjerg Hospital

    FM-enheden

    København
    Er du fagligt dygtig til produktion af desserter og bagværk, og vil du gerne være med til udvikling og være en del af en forandringsproces i et større dynamisk køkken? Brænder du for en madproduktion, hvor økologi, tilfredshed, egenproduktion og bær...
    Indrykket:9. januar 2018
    Udløbsdato:5. marts 2018

    Kok

    VIKAR ASSISTANCE ApS

    København
    Vikar Assistance søger flere dygtige kokke til vores kunder, beliggende i Storkøbenhavn, som tilkaldevikarer. Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse (svendebrev) som Kok. Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vik...
    Indrykket:11. januar 2018
    Udløbsdato:1. februar 2018

    Teamleder til ambitiøst køkken på Rigshospitalet - genopslag

    Enheden for mad og drikke

    København
    Teamleder til ambitiøst køkken på Rigshospitalet - genopslag Trives du i et miljø, hvor vi siger, hvad vi mener og mener det, vi siger? Og hvor sammenhold og kollegaskab er afgørende for din og teamets succes? Og har du tidligere bevist, at du kan g...