Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarsfuld og engageret jurist søges til Fødevarestyrelsens Center for Dyresundhed, Glostrup

Fødevarestyrelsen bidrager til den store samfundsindsats med at bekæmpe Covid-19. Vi har derfor brug for forstærkning. Har du lyst til at løfte en bred vifte af juridiske opgaver i orkanens øje – så se nærmere her!

Opgaver
Indsatsen med Covid-19 i mink fortsætter. Det forudsætter, at den veterinærfaglige viden kobles til det juridiske håndværk og analyse, ligesom der er stor offentlig interesse for styrelsens arbejde. Du vil derfor komme til at bidrage til denne indsats – herunder behandle aktindsigtssager og klagesager
Du vil derudover indgå i kontorets beredskab og i øvrigt sammen med kontorets øvrige jurister dække generelle juridiske opgaver.

Der er tale om et alsidigt job med mange forskellige arbejdsopgaver, herunder udarbejdelse af ministerbesvarelser, besvarelse af Folketingsspørgsmål, evt. lov- og bekendtgørelsesarbejde, administration, fortolkning og formidling af regler på dyresundhedsområdet.

Opgaverne varetages i tæt samarbejde med enhedens jurister, dyrlæger og øvrige personale.

Som medarbejder i Center for Dyresundhed forudsættes det, at såvel dyrlæger som jurister deltager i kriseberedskabet i forbindelse med eventuelt sygdomsudbrud.

Om dig
Du er uddannet jurist (cand.jur). Det er ikke en forudsætning, at du har arbejdet med området tidligere eller har stor erfaring. Hvis du tidligere har arbejdet i centraladministrationen og evt. har erfaring med behandling af aktindsigtssager og klagesager vil det være et plus. Og så skal du have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor fagligheden er i højsædet. Det vil også være en fordel, hvis du er analytisk stærk og har en god pen.

Du skal både kunne arbejde selvstændigt og fleksibelt og samtidig besidde gode samarbejdsevner. Vi arbejder teamorienteret og forventer, at alle bidrager til den fælles opgaveløsning. Du møder nye opgaver med åbenhed og nysgerrighed samt kan bevare roen, når opgaverne er komplekse, og der kræves hurtige løsninger. Du bidrager med god stemning og engagement til opbygning af et tillidsfuldt teamsamarbejde.

Om os
Center for Dyresundhed er en af Fødevarestyrelsens fagcentre, som i 2021 kommer til at bestå af ca. 50 medarbejdere, heraf 10 jurister. Center for Dyresundhed er ansvarlig for omsætning af levende dyr, beskyttelse af dyr under transport, mærkning og identifikation af levende dyr samt national omsætning af animalske biprodukter. Derudover er Center for Dyresundhed ansvarlig for det veterinære beredskab i Danmark og beskæftiger sig med national overvågning og rapportering af forekomsten af alle husdyrsygdomme/zoonoser (undtagen fødevarebårne zoonoser), strategisk og operationelt beredskab.

Vi tilbyder
Fødevarestyrelsen fokuserer på udvikling og fleksibilitet. Vi lægger vægt på løbende kompetenceudvikling og er en arbejdsplads, der giver mulighed for balance mellem fritid og arbejdsliv.

Fødevarestyrelsen/Dyresundhed er beliggende i Glostrup tæt på stationen, hvor der er gode transportmuligheder, ligesom der er gode parkeringsforhold ved styrelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset og udløber 31. december 2021. Der er tale om en fuldtidsstilling med ansættelse som fuldmægtig.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.
Tiltrædelse er snarest muligt.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbeviser og andre relevante dokumenter.

Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 28. februar 2021. Du søger stillingen ved at trykke på “Søg stillingen”.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Er du interesseret?
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Sektionsleder Jan Bay-Smidt 72 27 67 33 eller kontorchef Camilla Brasch Andersen tlf. 72 27 65 2


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.