Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarsfuld Værkfører/ Mekaniker med et godt overblik søges til topmoderne Værksted.

Vi søger hos Falke Biler i Vejen en dygtig og ansvarsfuld mekaniker som kan arbejde fokuseret i stressede situationer, og være i stand til at træffe en beslutning selv i stressede situationer, Erfaring i Mærkerne BMW, Mercedes og Audi er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Arbejdsopgaver:

planligge og fordele arbejdet på værkstedet, samt bestille reservedele og tage imod kunder, besvare kunde opkald, stå for indbooking af biler til reklamation samt service af kunde biler i samarbejde med eksisterende mekaniker og kommende lærling på værkstedet.

Vi er en virksomhed i kraftig vækst, hvor travlhed kendetegner vores arbejdsdag, det er derfor vigtigt at du som person har et godt overblik og forstår at træffe beslutninger i værkstedet selv.

Vi har specialiseret os i service, såsom gearskylning, dyse rens osv. og er Koed Partner Værksted, vi vægter service niveau højt, det er derfor også vigtigt at du har kunde tække, er venlig og imødekommende som person.

Stillingen er arbejdende Værkfører i en virksomhed hvor der er travlt.

Alle ansøgninger behandles fortroligt og besvares.

ansøgningsfrist 1 Juni 2018.

Løn efter kvalifikationer.

 

Vi er i forvejen som en lille familie i Falke Biler hvor vi har en god og sjov hverdag os imellem, vi ser frem tiol at byde den rigtige mand velkommen i vores team.

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her